Persol Solglasögon | Köp hos SmartBuyGlasses Sverige

Grid banner
Filtrera & Sortera

Persol® Solglasögon

78
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 78 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Persol
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
1617 kr5361 kr

Persol® Solglasögon

Persol Solglasögon - handgjorda i Italien, tillverkade av material av högsta kvalitet för att skapa raffinerade Persol-bågar för män och kvinnor i en mängd olika stilar, inklusive de populära retro-browline-stilarna.

 

Från 1917 är Persol solglasögon ett av de äldsta och mest framgångsrika glasögonmärkena i världen. Detta är ett bevis på vad Giuseppe Ratti har byggt i Turin, Italien. Persol solglasögon är kända för sitt överlägset hantverk där varje par är handgjorda. Än idag har Persol glasögon fortsatt sitt arv av precision och stil. Persol glasögon kännetecknas av den unika silverfärgade pilen som finns på alla glasögon. Detta företags varumärke gör Persol verkligen igenkännligt.

 

Persol Solglasögonramar

Det som gör Persol bågar unika är deras detaljerade design. Italienskt acetat används vilket gör att Persol-glasögon kan skapa en underbar kombination av naturliga material och teknologi. Acetat också gör att Persol kan skapa olika färgkombinationer som du inte hittar någon annanstans. I kollektionen Persol solglasögon herr och Persol solglasögon dam hittar du alla bågar som kan möta dina behov!

 

En annan aspekt av Persol solglasögonramar gör att de sticker ut är deras förstklassiga glas. Med högkvalitativa optiska material garanterar Persol överlägsen klarhet och hållbarhet i alla sina solglasögon. Ett av deras mest populära val är deras Persol polariserade solglasögon inklusive PO0714 Folding, PO3048S och PO9649St. De polariserade solglasögonen från Persol PO2803S erbjuder både fullt UV- och bländskydd, såväl som en fantastisk stil.

 

Oroar du dig för priset på Persol solglasögon? Ta då en titt på vår Persol solglasögon utförsäljning! Skaffa dina Persol-solglasögon hos SmartBuyGlasses, du är också garanterad 24 månaders garanti, 100 dagars problemfri returpolicy och GRATIS frakt.