Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Moschino
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
52 mm69 mm
Pris
1167 kr2424 kr

Moschino Solglasögon

Ju vackrare glasögonen är, desto svårare är det att hitta ord. Ord är ett språkligt begrepp, som syftar till att bryta ner ett begrepp och göra det begripligt. Så när det nästan inte finns några ord alls, beror det ofta på att ämnet är för smart, eller vackert, eller helt enkelt imponerande. I det här fallet handlar det om något vackert. Denna serie av lyxiga Kenneth Cole-glasögon resonerar och utstrålar små harmoniska vågor av frihet och skönhet, som studsar runt som fyrverkerier. Lila studsar av svart, som studsar av guld, och fortsätter. Det är en spektral fröjd.

 

Cole solglasögon

Kenneth Cole New York KC6091 i matt gunmetall med bruna linser är en pilotglädje med full rim. Med förmågan att titta in i saker, snarare än på dem, skjuter New York 6091 en blick mot ett träd och känner till varje löv. Den räknar grässtråna och vet hur de luktar. Den vet värdet av saker – inklusive vänner, skratt och att skapa goda minnen. Den ser möjligheter, möjligheter och är inte rädd för att gå den rätta vägen.

 

Kenneth Cole solglasögon online

Kenneth Cole New York KC7105 är för geniet i dig. En majestätisk sorts lila underbyggs av styrkan och den orubbliga övertygelsen hos en stark mörk ram. Det är en tyst styrka, men det är ofta den bästa sorten att ha. Att gå oupptäckt är att flyga under radarn och ackumulera verklig styrka innan det märks. Det är inte blyg, eller undvikande eller vilseledande. Det är bara reserverat, ödmjukt och eftertänksamt. Det borde vara uppenbart att det här är ett tekniskt instrument, men stilen har gått och suddat ut den linjen och satt dig i en fantastisk position.

 

Det är också svårt att hitta ord för Vivienne Westwood solglasögon, men vi kan ge det en chans. De är ambitiösa, pigga och ganska kraftfulla på ett rättfärdigande sätt. Men återigen, det är ingen annans åsikt än din egen som du bör lyssna på. På sätt och vis är det det som är poängen.