Miu Miu Solglasögon | Köp hos SmartBuyGlasses Sverige

Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Miu Miu
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
52 mm69 mm
Pris
1768 kr3630 kr

Miu Miu® Solglasögon

Miu Miu glasögon, som ingår i Prada-kollektionen, är kända för sin sofistikerade design. Våra Miu Miu-solglasögon har felfritt hantverk och retroinspirerade detaljer för att få dig att se coolare ut när du slappnar av i solen.

 

Om du är trött på att bära samma stilar har Miu Miu-solglasögon något för dig. Miu Miu-solglasögon handlar om flirtigt, roligt mode som inte har några gränser. Ta bara en titt på de funky geometriska formerna! Miu Miu-solglasögon är designade för dem som gillar att ändra sin stil ofta och för dem som älskar att hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna.

 

Vem har sagt att bågar måste vara runda, ovala eller fyrkantiga? Miu Mius solglasögon kommer i en smickrande femkantig form! Med mjuka näsbryggor och skalmar, har det aldrig varit så bekvämt att vara moderiktig. Miu Mius solglasögon är också produkter av innovation inom området av glasögon, med halvbågar som cat-eye. Med tjocka bågar på ovansidan och inga kanter på undersidan blir det aldrig tråkigt att mixa och matcha dessa solglasögon med dina favoritoutfits. Miu Miu-solglasögon har också gradientlinser med en twist tack vare deras livfulla färger som grönt och ljusrosa.

 

Miu Mius solglasögon tillverkas med fokus på spännande trender och spännande design. Precis som kläder är glasögon en symbol för din personlighet. Med varje accessoar som du pryder dig med får världen möjlighet att förstå vem du är på djupet. Varumärket Miu Miu älskar att berätta historier om extraordinära kvinnor och gör det möjligt för dig att visa upp ditt inre jag.

 

Den här säsongen ska du lägga märke till vem som bär Miu Miu MU06NS-solglasögonen. De konturerade skalmarna ger en extra känsla till de mystiska, överdimensionerade linserna som gör att alla runt omkring dig vill veta mer. MU10NS-solglasögonen är ett udda och okonventionellt sätt att uttrycka din inre stil. Bågarna finns i några av de mest kreativa färgerna som finns, bland annat Yellow Havana, Pink Glitter och Spotted Beige Black. Dessa två stilar är några av de trendigaste solglasögonen som finns, så passa på att köpa ett par medan de är heta. Testa vår Virtuella 3D Prova-på funktion och SmartBuyGlasses kommer låta dig prova dina nya Miu Miu solglasögon -gratis var som helst i världen!