Home/Solglasögon/Michael Kors
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Michael Kors
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
1283 kr2174 kr

Michael Kors Solglasögon

Den berömda modedesignern Michael Kors upptäckte sin passion för mode i sin ungdom. Michaels resa började när han bara var fem år gammal och gav moderåd till sin mamma över hennes bröllopsklänning.

Denna tidiga fascination för stil ledde till att han etablerade sin butik, "Iron Butterfly", där han sålde specialdesignade kläder. 1981, när han var 19 år gammal, startade Michael Kors sitt självbetitlade märke som sedan dess har blivit synonymt med lyxiga accessoarer och designern Michael Kors glasögon.

Glamour möter kvalitet och bildar Michael Kors solglasögon

 

Michael Kors solglasögon erbjuder modern glamour via sina mest eftertraktade modeller. Varje båge är tillverkad av premiummaterial som italienskt acetat och japansk titan och representerar en modern stil och bestående kvalitetsfusion.

Kollektionen erbjuder statement glasögon som fortsätter att omdefiniera vår tids mode. Utforska kärleken för modeller som MK2183U MALLORCA 35553B, MK5004 CHELSEA 10034V och MK1117 RIMINI 10148G på SmartBuyGlasses.


Michael Kors Solglasögon - Vanliga frågor

Att investera i Michael Kors solglasögon är absolut värt det. Dessa glasögon låter dig följa med de senaste modetrenderna och erbjuder exceptionell hållbarhet. De är tillverkade av robusta material och garanterar lång livslängd, samtidigt som den extra fördelen av totalt UV-skydd skyddar dina ögon, vilket gör dem till ett både smart och elegant val.

För att verifiera äktheten av Michael Kors solglasögon kan du inspektera bokstäverna på bågen, kontrollera om det finns ett varumärke, undersöka logotypen och göra en bedömning av kvaliteten i helhet. Äkta Michael Kors glasögon kännetecknas av noggrant hantverk.

Michael Kors hittar du i det övre skiktet av prisvärdlyx. Även om det kanske inte jämnförs med historiska modehus som Louis Vuitton eller Prada, erbjuder det en lyxupplevelse som efterliknar märken som Kate Spade och Guess. Michael Kors balanserar lyx och tillgänglighet, vilket gör det till ett ambitiöst men ändå uppnåeligt val.