Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Max Mara
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
51 mm64 mm
Pris
1808 kr2728 kr

Max Mara Solglasögon

Max Mara solglasögon är ett utmärkt val för alla som vill lägga till en touch av glamour till sin garderob. Max Mara erbjuder en mängd eleganta och moderiktiga mönster, från runda bågar och tidlösa rektangulära bågar till de senaste geometriska och oversized bågarna.

 

Varumärket är ett utmärkt val för individer som vill hålla sig på trenden utan att offra komfort eller stil. Glasen kommer i olika material, som t.ex metall och titan, med ett fantastiskt utbud av färger.

 

För dem som vill ha en elegant, klassisk look har Max Mara Black solglasögon, en elegant svarta bågar och linskombo. Kolla in Max Mara blå solglasögon om du gillar ditt mode med lite mer stil och färg. Dessa glasögon kommer säkert att väcka samtal tack vare sina slående bågar och perfekt matchande glas.

 

De uppdaterade stilarna hos Max Mara solglasögon gör dem perfekta för alla tillfällen. De är ett idealiskt val för dagar ute i solen eller för en natt ute på stan. Max Maras uppmärksamhet på detaljer är tydlig i dess högkvalitativa metallramar, linser, och hantverk, vilket gör dem till ett oslagbart val när du handlar solglasögon.

 

Max Mara solglasögon är designade med komfort i åtanke, så att de inte klämmer dig i näsan eller ger dig huvudvärk efter att ha haft dem hela dagen. Och eftersom de är moderiktiga och mångsidiga kan du enkelt ändra din look genom att byta färg på linserna eller till och med gå på något mer vågat, som ett par överdimensionerade geometriska bågar.

 

Var tillverkas Max Mara solglasögon?

Solglasögon från Max Mara har bland den högsta kvalitet som finns eftersom de är experttillverkade. Max Mara solglasögon tillverkas i italienska fabriker i Milano och Rimini. Båda platserna använder den senaste tekniken för att säkerställa att varje produkt uppfyller företagets höga standarder för hantverk och hållbarhet. Besök SmartBuyGlasses och kolla in vårt utbud av Max Mara solglasögon!