Home/Solglasögon/Marc Jacobs
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Marc Jacobs
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Svart
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
49 mm61 mm
Pris
692 kr2858 kr

Marc Jacobs Solglasögon

Människor över hela världen har inspirerats av Marc Jacobs design och mode sedan starten av hans varumärke 1990. Marc Jacobs solglasögon introducerades i kollektionen några år senare och började genast bli synonymt med high fashion.

 

Marc Jacobs erbjuder en mängd olika färger för att matcha varje hudton och smak. Du kommer att kunna välja mellan en mängd olika nyanser, som t.ex. svart, guld och brun. Marc Jacobs solglasögonsortiment inkluderar klassiska stilar som fyrkantiga och pilotbågar, samt samtida design som t.ex geometriska och solglasögon med enkel lins.Är Marc Jacobs solglasögon bra?

Marc Jacobs linser är gjorda med överlägsna material och ger 100% UV-skydd, vilket gör dem till det bästa valet för utomhusaktiviteter. Utöver det kan du lägga till ett recept till dina Marc Jacobs solglasögon för att göra du även kan se klart medan du ser stilren ut.

 

Bågarna är designade med komfort i åtanke, så att de sitter bekvämt i ansiktet utan att halka eller klämma. Dessutom kan du vara säker på att hitta den perfekta passformen för din ansiktsform. Allt som allt, om du letar efter solglasögon av hög kvalitet som gör ett statement, så är Marc Jacobs ett utmärkt val.

 

Var tillverkas Marc Jacobs solglasögon?

Marc Jacobs solglasögon är tillverkade i Italien. Varje par är designat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och handgjorda med förstklassiga material, inklusive acetat och metall. Slitstarka bågar, snygga skalmar, högkvalitativa linser och den berömda Marc Jacobs-logotypen gör dessa solglasögon unika.

 

SmartBuyGlasses, varje par glasögon kommer med ett certifikat på dess äkthet och 24 månaders garanti. Marc Jacobs solglasögon är inget undantag. Genom att handla från oss kan du vara säker på att vi har din rygg täckt och att du får en bättre shoppingupplevelse. Vänta inte längre utan köp ditt favoritpar Marc Jacobs solglasögon idag!