Home/Solglasögon/Linda Farrow
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Linda Farrow
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
52 mm67 mm
Pris
2784 kr7683 kr

Linda Farrow Solglasögon

Linda Farrow solglasögon är en favorit i modeveckan och har setts på en lång rad uppmärksammade fashonistas som Kate Moss, Madonna, Miranda Kerr och Beyonce för att nämna ett par. Det lyxiga märket startades under 70-talet av Linda Farrow, en hyllad och banbrytande designer från London. Under sin karriär samarbetade hon med en rad toppdesigners/modehus som Yves Saint Laurent och Dior för att designa kollektioner av påkostade men ändå innovativa glasögon. Efter 80-talet avslutade hon sin designkarriär och sitt märke ända tills hennes son, Simon, återupplivade det flera årtionden senare.

Linda Farrow Vintage Solglasögon

År 2003 återupprättade Simon Jablon sin mammas lager och snubblade över tusentals solglasögon som hon hade designat. Han hittade en myriad av unika och retroliknande stilar från 70-talet som hon skapade med designermärken som Balenciaga och Lacroix. Jablon startade linjen Linda Farrow Vintage Solglasögon som blev en succé över en natt. Vintageälskare över hela världen blev förälskade i hennes funkiga solglasögonsdesign och den begränsade kollektionen sålde snabbt slut.

Linda Farrow Luxe Solglasögon

Då det rådde stor efterfrågan på varumärket så nylanserade Simon Jablon och hans fru Tracy Sedon det med en ny linje av Linda Farrow Luxe solglasögon. Precis som på 70-talet så samarbetade varumärket med influerande designers som Alexander Wang, Prabal Gurung, och Mary Kate och Ashley Olsens varumärke The Row. Linda Farrow Luxe solglasögon är experimentella, vassa och moderiktiga. Varumärket designar många uttryckliga par som är högljudda och originella. Ett av deras minnesvärde par inkluderar Linda Farrow x Jeremy Scott Mickey solglasögon som bars av Lady Gaga i hennes Paparazzi-musikvideo. För dem som har en tamare smak inom mode så designar varumärkey också klassiska vintagepar som Cat-Eye formade Linda Farrow Luxe 38 solglasögon som bärs av Rihanna. Köp Linda Farrow Luxe kollektionen hos SmartBuyGlasses Sverige.