Grid banner
Filtrera & Sortera

Levi's Solglasögon

225
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 225 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Levi's
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
442 kr1267 kr

Levi's Solglasögon

Levi Strauss & Co. har varit en symbol för utomstående mode sedan starten 1853, och deras satsning på glasögon under de senaste åren har inte varit  något annat än visionär. Med ett rikt arv på över ett och ett halvt sekel hämtar Levi's solglasögon inspiration från varumärkets engagemang för kvalitet och hantverk.

Levi's glasögon: Framhäver dina distinkta ansiktsdrag

Det perfekta paret glasögon beror på din unika ansiktsform, och Levi's har noggrant valt ut ett brett utbud av stilar för att tillgodose alla. Oavsett om ditt ansikte är fyrkantigt, ovalt, runt eller hjärtformat kan du prova de perfekta Levi's solglasögonbågarna LV1010.

Levi's glasögon: där stil möter kompromisslös kvalitet

Förutom att bara vara moderiktiga hyllas Levi's herrsolglasögon för sin hållbarhet och komfort. Nu kan du köpa Levi's online i Sverige på Smartbuyglasses, med ett brett utbud av märkesglasögon. Varje par är tillverkade av högkvalitativa material som tål tidens tand.


Levi's Solglasögon - Vanliga frågor

Ja, Levi's har gett sig in i glasögonbranschen och utvidgat sitt varumärke bortom denim. Levi's runda solglasögon är de mest populära för sin stil och unika design. Dessa glasögon har samma engagemang för kvalitet och innovation som Levi's varumärke är känt för, vilket gör dem till ett eftertraktat val för dem som söker både mode och funktionalitet i sina glasögon.

Att bestämma de "bästa" solglasögonen i Sverige är subjektivt och beror på individuella preferenser. Kanada erbjuder ett varierat utbud av solglasögon, inklusive designermärken som Ray-Ban och Oakley, som är populära för sin stil och UV-skydd. I slutändan varierar de bästa solglasögonen i Sverige beroende på stil, funktionalitet och personlig smak.

Levi's bågar är minutiöst tillverkade av pålitliga glasögontillverkare som upprätthåller Levi's engagemang för kvalitet och design. Dessa tillverkare samarbetar med Levi's för att säkerställa att varje par glasögon och solglasögon återspeglar varumärkets standarder för hållbarhet, stil och innovation, vilket gör Levi's bågar till ett pålitligt alternativ för dem som letar efter moderiktiga glasögon av hög kvalitet.