Grid banner
Filtrera & Sortera

LMNT Solglasögon

1
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • LMNT
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
L
55 mm55 mm
Pris
252 kr252 kr

LMNT Solglasögon

Coola solglasögon tillverkade för de modemedvetna, de unga, de kreativa och de fria. LMNT representerar den oberoende, hårda och trendsättande moderna individen. Fantastiska spegelglas, snygga metallramar och dramatiska, djärva former kännetecknar LMNT-kollektionen för att skapa en linje som är modern och prisvärd.

 

LMNT är för de orädda, roliga, äventyrssökande och blir snabbt ett måste märke för mode besatta. Från soluppgång till solnedgång kommer festival älskare, digitala nomader, musiker och modemedvetna följa sin passion i stil.

 

Våra LMNT-solglasögon är inspirerade av de mest trendiga stilarna och täcker klassiska favoriter som cat eye till mer avantgarde mönster. Vår kollektion är verkligen enkel men aldrig diskret. Hitta billiga solglasögon online här, som erbjuder den perfekta kulmen på stil, modernitet och prisvärdhet.

 

Rekommendationer för trendiga solglasögon online

 

Vi vill inte lämna dig helt till ditt öde. Vi har några roliga förslag från våra storsäljare och favoriter för att få dig på rätt spår för att hitta det perfekta paret solglasögon. Är du osäker på vilken stil som passar dig bäst? Prova att använda vår ansiktsform-guide för att avgöra vilka former som kommer att komplimentera det du naturligt har. Filtrera sedan efter form medan du handlar!

 

LMNT Slade C3 STY6911KN - Tortoise är en klassisk färg, perfekt om du vill ha ett par bågar som passar perfekt med olika toner. Detta par har en unik cat eye form, perfekt om du vill köpa glasögon med styrka online. Glasen är fantastiskt bruna och kan enkelt anpassas efter ditt recept. Ramen är tillverkad av hållbart acetat material, det är ett lyxigt alternativ om du gillar hur plast ser ut, men vill ha ett mer högkvalitativt material. Ta dessa bågar var som helst och överallt på grund av stilens mångsidighet. Stå ut och imponera!

 

LMNT Shayz C2 STY11258U - Behöver du en modern geometrisk look? Denna stil kommer att få dig att se ut som om du är från framtiden. De vita plastbågarna i full kant är utformade med en geometrisk cat eye form. Detta är en twist på de flesta ramar, ta med dig den här ramen till någon festival, utekväll eller kombinera de med en modern klädstil. Den här ramen är här för att lägga till lite kant på tillställningen.

 

LMNT Callie HP18265A-3 - Vi älskar denna moderna design, den har perfekt moderna former med med klassiska mönster. Formen definieras som en geometrisk oval, den har skarpa vinklar som ger ett spännande intryck. Mönstret på detta par är en grå-tortoise marmorering som ger dem ett tungt, stenliknande utseende. Glasen är fadade med en grå ton, vilket ger dem lite kontrasterande ljushet, vilket är välbehövligt eftersom templen är tjocka och stiliserade. Detta är en modern ram som säkert kommer att få dig att känna dig trendig.

 

LMNT Charile C7 STY9750DY - Detta är ett roligt par solglasögon du bör överväga om du vill sticka ut. Charile-bågarna har en halvcirkelform med en definierad platt panna. Just detta har en transparent orange färg, men om du är gillar av denna bågarna kan du få dem i 4 andra färger: svart, tortoise, vitt eller rött. Glasen är i en rik brun färg som komplimenterar den ljusa, transparenta orangea färgen. Bär dessa till en festival eller utomhusevenemang, du kommer definitivt sticka ut och bli lätt att hitta bland folkmassorna. Dem kommer verkligen få folk att vända på sig när du går förbi.

 

Prova solglasögon online - Virtuellt Prova-På

 

Att handla efter solglasögon är inte alltid enkelt med ett så stort utbud att gåigenom och oförmågan att testa dina nya bågar innan du köper solglasögon online. Vi är här för att hjälpa dig att enkelt hitta rätt solglasögon online. Vi erbjuder enkla filtrerings verktyg som hjälper dig att upptäcka vad som är mest relevant för dig, plus kolla in vårt virtuellt prova-på verktyg! Med det kan du testa tusentals bågar som finns tillgängliga på vår webbplats inklusive LMNT-samlingen. Få en bättre uppfattning om hur dina favoritstilar kommer att se ut och passa just dig. Verktyget erbjuder en öra-till-öra-vy. Det är lätt att komma igång, spela bara in en fem sekunders selfie-video av dig själv och du är redo att gå! Inspelningen visar en 180-graders vy av varje bildruta. Det är perfekt om du är orolig för hur stilen kommer att se ut på dig innan du beställer.

 

Handla hos SmartBuyGlasses

 

Så snart du har valt ut dina favoritbågar är det dags att beställa solglasögon online. Du kan beställa solglasögon med styrka online genom att helt enkelt lägga till dina receptuppgifter i kassan. Skulle du inte ha dem tillgängliga direkt, oroa dig inte! Skicka ett mail till oss så snart som möjligt. Glöm inte att välja vilket typ av glas och beläggningar du önskar. Vi erbjuder ett stort urval av beläggningar för solglasögon, lägg till bländskydd, speglade och polariserade beläggningar för att skydda dina ögon mot solen ännu mer. Om du har några frågor under hela processen tveka inte att höra av dig, vår kundtjänst finns alltid här för att hjälpa dig att hitta exakt vad du behöver!

 

Vi ger dessutom alla våra kunder som köper bågar på vår webbplats hela tjugofyra månaders garanti och 100 dagars retur. Det betyder att om du inte är helt nöjd med dina nya bågar har du gott om tid att skicka tillbaka dem till oss utan problem.

 

Dessutom, missa inte vår blogg! Där kommer vi att hålla dig uppdaterad om alla de senaste trenderna, hjälpa dig med våra shoppingguider och inspirera dig med våra produkt platser. Vi kommer att hålla dig informerad om allt som rör ögonhälsa och ögonvård i vårt Optiskt Centrum. Där fokuserar vi gärna på det tekniska för att hålla ögat friskt. Vi finns här för dig!