Home/Solglasögon/Karl Lagerfeld
Grid banner
Filtrera & Sortera

Karl Lagerfeld Solglasögon

40
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-40 av 40 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Karl Lagerfeld
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm66 mm
Pris
828 kr1936 kr

Karl Lagerfeld Solglasögon

Karl Lagerfeld har blivit ett av de mest igenkända namnen inom mode och klär stjärnor som Jennifer Lopez, Kylie Minogue och Keira Knightley. Utöver sina couture-kollektioner har Lagerfeld designat en linje med solglasögon som innehåller all dramatik och high fashion du kan förvänta dig. Modiga, rena linjer, smarta färger och kvalitetshantverk definierar varje par i denna kollektion, som alla är dina för mindre med SmartBuyGlasses.

Karl Lagerfelds lysande karriär började på 1970-talet, frilansande design för modekraftverk som Fendi och Chloe. När han väl började designa hela kollektioner blev den tyska designern snabbt ett känt namn. Med en känsla för det dramatiska och en passion för att designa utsökta föremål fulla av karaktär, kan Lagerfelds märke verkligen kännas på varje par solglasögon i samlingen. Bästsäljare som KL 754/S kommer i fyra utsökta färg- och mönstervarianter, inklusive Brown Beige Horn, som har en mörkbrun ramexteriör blandad med en mjölkig elfenbensinredning. Våra oversized linser kommer med Karl Lagerfelds signatur som logotyp, och detta syns även på armarna på dessa bågar. Även om den överdimensionerade looken är en stapelvara i denna kollektion, finns det många andra val när det kommer till former på bågar som fjäril, fyrkantiga och ovala.

Med SmartBuyGlasses vet vi att shopping för soliga är en personlig sak, och att du vill få ett par som passar precis. Det är därför vi erbjuder Virtual-Prova på funktionen, som låter dig pröva dina favoritbrillor från Karl Lagerfeld för att få en känsla av hur de kommer att se ut, så att du kan känna dig trygg när du köper dem. Men om du av någon anledning är missnöjd med dem när de väl anländer, kan du dra nytta av vår 100-dagars returpolicy som gör att du enkelt kan returnera eller byta dina solglasögon.