Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Julbo
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
51 mm69 mm
Pris
716 kr2588 kr

Julbo Solglasögon

Den franske grundaren Jules Baud designade det första paret skyddsglasögon 1888 för arbetare som jagade kristaller i de franska alperna. Det tog bara en kort tid innan designern inkluderade skydd solglasögon och berg skidglasögon i samlingen. Nuförtiden anses Julbo solglasögon vara några av de bästa produkterna för utomhusaktiviteter.

 

Julbo solglasögon är kända för sin oöverträffade hållbarhet, bekväma passform och överlägsna optiska klarhet, vilket gör dem till en favorit bland friluftsidrottare, proffs och vardagsäventyrare. Julbo sport solglasögon ge 100% UV-skydd från solens skadliga strålar och enastående prestanda. Anta till exempel att du är en cykelälskare. I så fall Julbo solglasögon för cykling är det bästa valet för att skydda dina ögon samtidigt som de har en bekväm passform.

 

Hur rengör man Julbo solglasögon?

Håller Julbo solglasögon rena är avgörande för att bevara deras prestanda och utseende. Vi rekommenderar att först tvätta och torka händerna och sedan använda en optisk lösning eller rengöringsservetter för att ta bort damm, smuts, olja, svett och annat skräp från linser utan att repa eller skada dem.

 

Efter att du tagit bort smutsen från linserna rekommenderar vi alltid att du förvarar dina Julbo solglasögon i ett skyddsfodral. Fodralet ska vara tillverkat av ett slitstarkt och styvt material för att förhindra att dina solglasögon kläms.

 

Var kan man köpa Julbo solglasögon?

Svaret är SmartBuyGlasses. Du kan enkelt köpa Julbo solglasögon på vår hemsida från bekvämligheten av ditt hem. Du kan hitta en unik kollektion av Julbo solglasögon i olika storlekar och färger. Du kan filtrera samlingen inte bara efter färgen på bågarna utan även efter linsfärg. Julbo solglasögon har oändliga linsalternativ, från ljusgrönt och lila till klassiskt blått och svart.

 

Om stil och hög kvalitet är vad du letar efter är Julbo solglasögon det rätta valet. Vänta inte längre utan köp ditt favoritpar på vår hemsida idag!