Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Hawkers
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
426 kr591 kr

Hawkers Solglasögon

Hawkers har verkligen följt deras slogan, "Vi leder. Andra följer.” Med högkvalitativa, prisvärda solglasögon för både män och kvinnor, säljer Hawkers stilar som är tillgängliga och perfekta för alla. Varumärket tar traditionell design och lägger till en modern twist för en moderiktig look.

 

Hawkers glasögon har utåtriktade och roliga färger samt trendiga bågar som t.ex fyrkantiga, geometriska, ovala och mer. Linser finns i neutrala färger samt ljusa, gradienter och speglade bågar som ger en skur av personlighet till en vardagslook. Med så många äventyrliga bågar och linsalternativ erbjuder Hawkers ett par solglasögon för alla som vill med säkerhet uttrycka sin identitet.

 

Är Hawkers solglasögon bra?

Hawkers solglasögon är inte bara prisvärda, de är också gjorda av högkvalitativa bågar- och linsmaterial. Designen är byggd för att hålla och skydda dina ögon från solen på ett så effektivt sätt som möjligt.

 

Varje par Hawkers inkluderar UV400-skydd för att skydda dina ögon från skadliga UV-strålar. Dessutom finns det polariserade stilar och vissa har linser som kan inkludera ditt recept.

 

Med högkvalitativa material och optimalt skydd säkerställer Hawkers att du lämnar huset med stil och med bra UV-skydd.

 

Var kan jag köpa Hawkers solglasögon?

SmartBuyGlasses gör det roligt och enkelt att handla Hawkers solglasögon. Vi erbjuder ett brett urval av snygga Hawker solglasögon för män, samt häftiga stilar för kvinnor. Med så många alternativ att välja mellan kan det vara svårt att veta var man ska börja. Vi rekommenderar att du använder vår ansiktsform guide för att se vilka bågar som passar dig bäst! När du har begränsat din sökning kan du använda Virtuell prova-på teknik för att prova Hawkers solglasögon.

 

Med gratis frakt, 2 års garanti och 100 dagars öppet köp kan du handla för Hawkers med tillförsikt och bli glad över att få dina fantastiska nya solglasögon!