Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • HUGO
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
659 kr1532 kr

HUGO Solglasögon

Letar du efter en high-end ett par solglasögon som kommer att väja? Hugo Boss har dig täckt. Oavsett om du letar efter avslappnade Hugo Boss-solglasögon eller en sofistikerad klocka för speciella tillfällen, har Hugo Boss något som passar dina behov. Med ett stort utbud av stilar, material och färger att välja mellan kommer du säkert att hitta de perfekta Hugo Boss-solglasögonen för dig. Så ta dig tid att surfa och välj det perfekta paret idag.

 

Är Hugo Boss solglasögon bra?

Hugo Boss solglasögon är en stor investering. Med ett brett urval av stilar och  linsalternativ, det finns ett par Hugo Boss solglasögon som är perfekta för alla kläder och tillfällen. Eftersom de är gjorda av högkvalitativa material, som t.ex metall och titan, du kan vara säker på att dina Hugo Boss solglasögon kommer att hålla i säsonger.

 

Hur mycket kostar Hugo Boss solglasögon?

Priserna på Hugo Boss solglasögon beror på bågarnas form, design och var du köper dem. Om du väljer Hugo Boss receptbelagda solglasögon kan det kosta mer att lägga till specifika linser. Men oavsett hur mycket du spenderar, kommer du säkerligen att få ett par fantastiska solglasögon som håller i flera år. Med SmartBuyGlasses kan du hitta det mesta till överkomliga priser, tack vare vår bästa prisgaranti. Vi har också en 24 månaders garanti på alla Boss by Hugo Boss solglasögon, och en 100 dagars returpolicy. Det betyder att du kan handla online utan bekymmer hos oss.

 

Boss by Hugo Boss solglasögon representerar klass och sofistikering. Så oavsett om du väljer runda, cat-eye, eller en annan glasögonform, kommer du garanterat att se elegant ut. För att se dig själv bära bågarna online kan du använda vårt revolutionerande Virtuella prova-på-verktyg! Denna teknik kommer att avgöra din ansiktsform, rekommenderar vilka bågar som kommer att komplementera dig mest och låter dig prova hundratals bågar! Vad väntar du på? Förstärk dina dagliga outfits med ett par Hugo Boss solglasögon.