Home/Solglasögon/Ermenegildo Zegna
Grid banner
Filtrera & Sortera

Ermenegildo Zegna Solglasögon

253
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 253 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Ermenegildo Zegna
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
713 kr5381 kr

Ermenegildo Zegna Solglasögon

Ermenegildo Zegna solglasögon är synonymt med tidlös elegans och stil. Dessa glasögon kommer i olika former och stilar, från klassiska ovala eller runda bågar till moderna fyrkantiga bågar. Med en enkel blandning av design och funktionalitet gör Ermenegildo Zegna solglasögon ett djärvt uttalande utan att offra komfort eller skydd mot solen. Välj mellan olika färger och bågar för att hitta det perfekta paret som passar din smak, oavsett om du föredrar klassiska svarta bågar eller trendiga tortoise accenter. Ermenegildo Zegna solglasögon gör det enkelt att ta din look till nästa nivå!

 

Klä upp för ett företagsmöte eller planerar en dag i solen? Upplev mode och funktion med Ermenegildo Zegna herr solglasögon. Förhöj din look med ett par av dessa ikoniska fyrkantiga linser idag! Med sin tidlösa elegans och kvalitetshantverk kommer de garanterat att vara en stapelvara i din garderob i många år framöver. Varsågod – visa upp din unika stil med Ermenegildo Zenga solglasögon idag!

 

Var kom Ermenegildo Zegnas solglasögon ifrån?

Ermenegildo Zenga grundades 1910 i Italien och är ett av världens äldsta familjeägda modehus. Med sitt engagemang för kvalitetshantverk och uppmärksamhet på detaljer är det ingen överraskning att Ermenegildo Zenga har etablerat sig som en ledare inom lyx glasögonindustrin.

 

Märket erbjuder en rad stilar för båda män och kvinnor, från klassiska pilotglasögon till geometriska bågar och wayfarer. Oavsett om du letar efter något tidlöst eller föredrar ett modigt statement, har Ermenegildo Zengas kollektion av solglasögon för män dig täckt. Alla mönster har överlägset hantverk och är gjorda med de finaste kvalitetsmaterialen.

 

Vem tillverkar Ermenegildo Zegna solglasögon?

Ermenegildo Zegna solglasögon är gjorda av de finaste materialen för att skapa en produkt som är av lyxig kvalitet. Handgjorda i Italien av erfarna hantverkare, varje par solglasögon har designats med en innovativ inställning till design och teknik. Uppmärksamheten på detaljer som lagts ner på att tillverka dessa lyxiga föremål gör att de sticker ut från konkurrenterna. Varje par bågar är tillverkade med lättvikt titan eller rostfri metall som ger styrka utan att kompromissa med stil eller komfort. Besök SmartBuyGlasses och ta ett par idag!