Filtrera & Sortera
Sortera
Kön
Rea
Märke
  • Diesel
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm65 mm
Pris
490 kr1622 kr

Diesel Solglasögon

Dieselglasögon är designade för att revolutionera. Varje par Diesel solglasögon är fyllda med ren prestanda eftersom de är tillverkade av högkvalitativa material. Välj från vår favoritserie av Diesel-bågar, som sträcker sig från olika färger, stilar och former.

 

Med en filosofi fokuserad på passion, kreativitet, oförutsägbarhet och rent mod, förväntar du dig inget mindre än det bästa. Diesels vision är sann och deras solglasögonkollektion är ett levande erbjudande.

 

Alltid fräsch, du kan välja mellan pastellfärgade till färgade bågar och dessa glasögon eller moderna stilar.

 

Diesel solglasögons utseende

Om du vill experimentera med din stil, har SmartBuyGlasses många modiga par Diesel-solglasögon som du kan kika på! Med rätt par Diesel-solglasögon kan du ändra din look helt och hållet, vilket ger stilen en fräsch ny uppgradering. Diesels ta på traditionella pilotglasögon ger den klassiska formen nya dimensioner, som DL0304 Diesel-solglasögonen. Dessa solglasögon kommer i svarta och klara bågar, med möjlighet att lägga till blå linser. Den här stilen är definitivt inte basic, men det modiga stylingvalet kan verkligen löna sig för dem som är modiga nog att prova det!

 

En annan twist på en klassisk design, DL0083 Diesel-solglasögon använder bågformen med cat-eye, samtidigt som de ger dem en mer rundad look än vad som vanligtvis ses med denna design. Det finns balans mellan vinklar och släta linjer med dessa glasögon som gör dem till ett unikt par solglasögon som du inte kommer att se någon annanstans.