Grid banner
Filtrera & Sortera

Carrera Solglasögon

48
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-48 av 48 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Carrera
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
553 kr1618 kr

Carrera Solglasögon

Bered dig på en historia med fart och fläkt i berättelsen om Carrera solglasögon, som du hittar hos oss på SmartBuyGlasses.

 

Om du är på jakt efter spännande, snabba och djärva glasögon är du på rätt spår! Carrera solglasögon började sitt äventyr i början av 50-talet, namnet hämtade inspiration från en berömd biltävling. Ett märke som alltid är på snabbspåret för att leverera autentiska och kreativa glasögon för herr, dam och barn. 

 

Varumärket Carrera började som sportkläder genom att utveckla ett stort antal glasögon och skidmasker. Under 60-talet blev märket alltmer populärt och förbättrade material och slitstyrka hos produkterna innan den nya serien Carrera-solglasögon lanserades. 

 

Denna nya kollektion av Carrera-solglasögon fick ett uppsving på 70-talet efter att varumärket samarbetade med en fordonsdesigner som gav upphov till en unik och elektrifierande kollektion: Carrera Porsche Design. 

 

Sedan Carreras huvudkontor för solglasögon flyttades till Italien på 90-talet fångades allt fler idrottsmäns och kändisars uppmärksamhet av dessa racing glasögon. 

 

Sedan dess har Carrera solglasögon blivit ett av de mest populära märkena för personer med passion och drivkraft. Finns det något bättre par solglasögon som matchar din fria och rebelliska anda? 

 

Vart tillverkas Carrera solglasögon?

På 70-talet bytte Carrera solglasögon namn till Carrera international och flyttade till Österrike, och snart därefter inleddes de partnerskap som ledde till Carrera Porsche Design.

 

På 90-talet köptes Carrera av Safilo-gruppen och flyttade sitt huvudkontor till Padova i Italien. Safilo-gruppen har funnits sedan slutet av 1800-talet och har varit stolt över sin design och tillverkning av solglasögon, glasögon och till och med hjälmar. Safilo-gruppen hade en global närvaro och Carrera-kollektionen består av Carrera Flag, Carrera Signature och Carrera Active. Du kommer garanterat att sticka ut från mängden med ett par Carrera solglasögon. 

 

I dagsläget tillverkas Carrera solglasögon i Italien, Slovenien och Kina. Alla garanterar högklassiga solglasögon vars kvalitet inte kan imiteras. 

 

Har Carrera solglasögon UV-skydd?

När du köper ett par Carrera-solglasögon kommer du att upptäcka att alla har UV-skydd. Det finns vissa variationer när det gäller vilken nivå UV-filtret kan vara. 

 

UV-filter kan delas in i fem kategorier:

 

• Kategori 0 innebär att 80-100 % av UV-ljuset passerar genom glasen.

• Kategori 1 tillåter 43-80 % av UV-ljuset att passera.

• Kategori 2 släpper igenom 18-43 % av UV-ljuset.

• Kategori 3 släpper bara igenom 8-18 %.

• Kategori 4 tillåter endast 3-8 % av UV-ljuset att passera.

 

Det bästa UV-skydd du kan hitta är dock UV400 som blockerar 100 % av UV-ljuset, vilket ger den bästa visuella upplevelsen på en ljus solig dag. 

 

Med ett par Carrera solglasögon får du de bästa kategorierna av UV-skydd som passar till dina snygga solglasögon. Hos oss på SmartBuyGlasses ger vi dig den fullständiga beskrivningen och informationen för dig när du köper ett par Carrera solglasögon.

 

Dessutom kan du hos SmartBuyGlasses också hitta Carrera solglasögon med spegelglas, en häftig modell för soliga dagar när du rockar med iögonfallande reflekterande glas. Speglade glas har en reflekterande beläggning på utsidan av linsen som skapar spegeleffekten. Lägg till mystik till din look och håll alla på sin vakt speglade glas.

 

Carrera solglasögon med spegelglasögon ger extra hållbarhet och är också ett bra bländskydd, då de reflekterar ljuset i stället för att absorbera det. 

 

Polariserade Carrera-solglasögon är ett annat bra val om du är en äventyrlig person som alltid är på jakt efter nya spännande äventyr på vägen, i vattnet eller till och med i snön. En polariserad glasögonlins har en speciell beläggning som hjälper till att blockera bländning, som avges av ljusstrålar som träffar plana ytor. UV-filter hjälper till att blockera skadligt UV-ljus men kan inte filtrera bländning. 

 

Ge dig själv en helt ny visuell upplevelse som ökar klarheten och förbättrar kontrasten runt omkring dig med ett par Carrera solglasögon och fantastiska skyddsfilter!

 

Hur upptäcker man falska Carrera solglasögon?

Hur vet man vara säker på att ens solglasögon från Carrera är äkta? Med SmartBuyGlasses får du ett par äkta Carrera-glasögon och originalförpackning direkt hem till din dörr.

 

Vi har också sammanställt stegen för dig för att försäkra dig om kvaliteten och äktheten hos ditt nya par Carrera-solglasögon:

 

• Ta en titt på fodralet och dina solglasögon. Kontrollera att ursprungslandet är detsamma på fodralet och glasögonbågen. 

• Kontrollera om originallogotypen finns på glasen, nedan har dessa Carrera-solglasögon även UV-skydd skrivet på linsen.

• Säkertställ att det finns en enhetlighet i märkningen, etiketterna och logotypen.

 

Var kan jag köpa Carrera solglasögon?

Hos SmartBuyGlasses hittar du ett utbud av prisvärda, trendiga och designade glasögon. Det har aldrig varit enklare och säkrare att köpa glasögon online. 

 

Vi erbjuder en mängd olika solglasögon och glasögon med eller utan recept, med olika filter och skyddande beläggningar för att garantera den bästa ögonvården och den trendigaste looken du kan hitta.