Home/Solglasögon/Calvin Klein
Grid banner
Filtrera & Sortera

Calvin Klein Solglasögon

77
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 77 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Calvin Klein
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
49 mm60 mm
Pris
674 kr1966 kr

Calvin Klein Solglasögon

Calvin Klein är en världsberömd modedesigner som har skapat snygga och fashionabla kläder och accessoareri decennier. Hans solglasögon är inget undantag och har blivit ett populärt val för både män och kvinnor letar efter en stilren och sofistikerad look.

 

Historien om Calvin Klein solglasögon börjar i början av 1980-talet, när designern introducerade sin nu berömda CK-logotyp på ett par pilot glasögon. Denna enkla men eleganta design fångade snabbt både kändisar och fashionistas och blev snart ett av de mest eftertraktade solglasögonen.

 

För damer, är CK cat-eye solbrillor  ett bra alternativ. De har en elegant och modern design och finns i olika färger. För herrar, CK pilot solglasögon är ett måste. Med sin klassiska stil kommer dessa glasögon aldrig att gå ur modet. För mer vägledning om vilka solglasögon som är bäst för din ansiktsform och för att vara uppdaterad med de senaste trenderna kan du besöka vår blogg!

 

Är Calvin Klein solglasögon bra?

Det är vi säkra på att de är! Calvin Klein solglasögon är snygga och trendiga, med populära mönster som kommer att väcka uppmärksamhet. Men allt handlar inte om utseende; Calvin Klein solglasögon är också gjorda av högkvalitativa material, så du kan vara säker på att de håller. Ett annat plus med CK solglasögon är priset. De är inte billiga, men de är inte överdrivet dyra heller. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ om du letar efter designersolglasögon utan designerns prislapp.

 

Var tillverkas Calvin Klein solglasögon?

Calvin Klein solglasögon är tillverkade i Italien. Företaget har egna fabriker och alla solglasögon designas och tillverkas i egen regi. Detta gör att Calvin Klein kan kontrollera alla aspekter av kvalitet, från materialen som används till konstruktionen av ramarna. Och det syns i slutprodukten.

 

Om du undrar var du kan köpa CK-solglasögon, leta inte längre! SmartBuyGlasses har ett stort urval av de bästa Calvin Klein-nyanserna. Ta en titt och börja prova solglasögon med vår 3D Virtuell prova-på.