Grid banner
Filtrera & Sortera

Arnette® Solglasögon

41
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-41 av 41 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Arnette
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm68 mm
Pris
390 kr1297 kr

Arnette® Solglasögon

Arnette är ett solglasögonmärke som grundades 1992 av företagets VD och professionella skateboardåkare Richard Arnette. Arnette solglasögon är designade i Kalifornien och distribueras över hela världen. Arnettes produktlinje har klassiska stilar och banbrytande design för män och kvinnor. Detta lyxiga märke har också varit med i tidningar som Vogue, GQ, Elle och Marie Claire. Dessa designersolglasögon är också en sponsor för många extrema sporter evenemang och idrottare.

 

Är Arnettes solglasögon bra?

Många anser Arnette solglasögon att vara av hög kvalitet och väldesignad. Dessutom får Arnette solglasögon ofta beröm för sin hållbarhet. Om du letar efter ett par snygga och funktionella solglasögon kan Arnette vara ett bra alternativ för dig. Arnette solglasögon är det perfekta sättet att skydda dina ögon från solens skadliga strålar. Arnettes linser är tillverkade av polykarbonat, som är slagtålig och erbjuder UV-skydd. Arnettes bågar är gjorda av lätta och slitstarka material som t.ex metall och finns i olika stilar för att passa alla personlighetstyper. Oavsett om du letar efter en klassisk stil eller en modernare design har Arnette ett par solglasögon som passar dina behov. Från Arnette herrsolglasögon till Arnette damsolglasögon, vi har ett par för alla!

 

Är Arnette solglasögon polariserade?

Arnette solglasögon har polariserade linser som minskar bländning och ger UV-skydd. Polariserade linser är utmärkta för utomhusaktiviteter som t.ex fiske, skidåkning och båtliv. Arnettes polariserade solglasögon är gjorda av slitstarka material som motstår repor och ger överlägsen klarhet. Ett urval av Arnette solglasögon säljs av SmartBuyGlasses är polariserade och prisvärda tack vare vår bästa prisgaranti. Du kan också använda vår Virtuellt prova-på-verktyg att se dig själv i hundratals Arnette polariserade solglasögon! Börja shoppa från bekvämligheten av ditt eget hem idag.