Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Adidas
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
46 mm69 mm
Pris
591 kr2408 kr

Adidas Solglasögon

Det tyska märket Adidas grundades 1949 och blev snabbt det näst största sportklädesföretaget i världen. Hos Adidas är kärleken till sport drivkraften bakom vad den gör. Solglasögonkollektionen har skapats för att hjälpa dig att prestera på ditt bästa.

 

Adidas solglasögonkollektion

Adidas solglasögon har utvecklats för att möta behoven hos olika sporter och aktiva livsstilar.

De har testats av toppatleter för att utveckla nya, högpresterande glasögon. Med en kombination av linsteknologier, personlig passform och fantastisk syn är Adidas solglasögon mer än bara ett par solglasögon. De är en viktig del av din sportutrustning som säkerställer att du har en klar syn och högt skydd.

Adidas solglasögon hjälper till att blockera farliga UV-strålar och skyddar dig från yttre element som smuts, regn och vind. De ger dig bästa möjliga syn för att hålla dig fokuserad och avslappnad på samma gång. Adidas solglasögon är skräddarsydda och passar varje ansiktsform perfekt. De är gjorda av högkvalitativa material, vilket säkerställer att de är mycket hållbara.

 

Adidas solglasögon på SmartBuyGlasses UK

Kolla in modeller som Adidas Daroga solglasögon, den Adidas polariserade solglasögon och den Kumacross solglasögon som har den senaste ljus- och polarisationstekniken.

 

Handla idag på SmartBuyGlasses UK där det finns flera alternativ av Adidas solglasögon i Storbritannien att välja mellan. Vi har ett brett urval att välja mellan, inklusive Adidas-solglasögon för män och kvinnor. Dessutom kan du köpa dina Adidas-solglasögon med total sinnesfrid i vetskapen om att vi ger 24 månaders garanti på varje par solglasögon eller receptbelagda glasögon som du köper, som täcker både bågar och linser. Om du vill ändra uppfattning om ditt nya köp kan du enkelt göra det med vår 100-dagars returpolicy.