Home/Glasögon/Dragon Alliance
Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon

  Filtrera & Sortera
  Tyvärr matchar inget med det du sökte efter
  Storlek

  Glasögon

  Det första du klär på dig på morgonen och det sista du tar av dig innan du går och lägger dig. Glasögon är en viktig del av vardagen och därför är det viktigt att hitta rätt sorts glasögon som passar dig och din livsstil. Ett par glasögon är inte enbart till för att korrigera din syn, det är också ett utmärkt komplement för att experimentera med din stil och enkelt ge din look en uppgradering. 

   

  Att handla glasögon online har aldrig varit enklare eftersom vår onlinebutik erbjuder det senaste från populära varumärken som Ray-Ban, Tom Ford och Oakley, tillsammans med prisvärda glasögon från SmartBuyCollection och Arise Collective. Det perfekta stället för att handla glasögon åt hela familjen online. Vi är stolta över att kunna erbjuda glasögon för dam, glasögon för herr och glasögon för barn från vår prisvärda kollektion Value Collection. Oavsett om du vill unna dig ett par nya designerglasögon med styrka eller hitta ett par billiga glasögon online, har vi något för alla smaker, stilar och budgetar!UK Copy - glasses  Vilka material finns att välja mellan?

  Har du någonsin undrat vad ett par glasögon är gjorda av och varför det är viktigt för dig? Olika material för glasögonbågar kan ha en stor inverkan på glasögonbågarnas tålighet, komfort och vikt. Ett av de viktigaste stegen för att hitta glasögon med egenskaper som är viktiga för dig kan vara så enkelt som att välja material på bågarna. Läs vidare nedan för att få veta mer om de material som används för att tillverka glasögonbågar:

   

  Acetat: Acetat är en nylonbaserad plast med högre transparens och glans än andra plastmaterial, vilket gör det till ett fantastiskt material för glasögondesign. De flesta klara glasögonbågar kommer att tillverkas av acetatplast, eftersom detta inte bara ser bra ut utan också är lätt och har hypoallergena egenskaper. Eftersom det gör att ramen sitter bekvämt på ansiktet är det det perfekta glasögonbågsmaterialet för att bära hela dagen!

   

  Titan: Titan är ett av de starkaste och mest högkvalitativa materialen som finns att tillgå och är det mest populära materialet för glasögonbågar bland experter. Titan är mycket motståndskraftigt, vilket innebär att det inte rostar i kontakt med fukt, så det är ett utmärkt val för dig som vill göra en långvarig investering. Materialet är också otroligt lätt, så glasögonbågar tillverkade av titan är bekväma  att bära länge.

   

  Trä: Trä blir alltmer populärt och är ett optimalt materialval för glasögonbågar. Träbågar är vanligtvis handgjorda och unika objekt som ger glasögonen exklusivitet tack vare den intrikata detaljutformningen på bågarna. De är också det mest hållbara rammaterialet eftersom produktionen av träramar inte skapar industriellt avfall, vilket gör dem till ett prisvärt och miljövänligt köp. Trä har också fördelaktiga hypoallergena egenskaper, vilket gör dem idealiska för dig som är allergisk mot plast eller har känslig hy. Kolla in Oh My Woodness! att hitta ditt nästa par perfekta prisvärda träbågar!

   

  Vår onlinebutik erbjuder ett brett urval av billiga glasögonbågar och lyxiga designerbågar tillverkade av kvalitetsmaterial. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kollektion av glasögon som endast består av förstklassiga material, från specialdesignad acetat till lätta titan eller tunna metallbågar. Vi har gjort det enkelt att navigera dig fram och välja mellan olika typer av sökfilter som: acetat, metall, plast, titan eller trä.

   

  Vilka glasögon passar mitt ansikte?

  Om du ska köpa ett par nya lågprisglasögon eller receptbelagda glasögon kanske du undrar vilken stil som passar dig bäst. Det kan vara svårt att hitta det perfekta paret glasögon, men det viktigaste steget är att förstå vilken stil som passar din ansiktsform. Även om varje ansiktsform är unik finns det fyra huvudsakliga ansiktsformer, som vi kan identifiera idealiska bågar som harmonierar med ditt ansikte. Ta en titt på rekommendationerna nedan för att ta reda på vilka glasögon som kommer att se bäst ut: 

   

  Fyrkantiga ansikten: Fyrkantiga ansikten är naturligt angulära och har oftast en bred panna, breda kinder och käklinje. Pilotglasögon eller Cat Eye-glasögon är de mest smickrande modellerna för denna ansiktsform, men ovala glasögon eller runda glasögonbågar kan också fungera, eftersom de hjälper till att mjuka upp de kantiga dragen. 

   

  Runda ansikten: Enhetligt formade och runda ansikten har en mjuk look, så de bör därför undvika runda eller ovala glasögon som bara får ansiktet att se ännu rundare ut. Försök i stället att skapa en naturlig kontur med hjälp av rektangulära glasögon eller fyrkantiga glasögonbågar, dessa bidrar till att förlänga ansiktet och få det att se smalare ut. 

   

  Hjärtformade ansikten: Med en typiskt bred panna, markerade kindben och en avsmalnande haka passar hjärtformade ansikten i många typer av bågmodeller. Ovala och runda bågar hjälper till att skapa balans i ansiktsformen, medan vinklade glasögonbågar ger ansiktet mer kontur. Vi rekommenderar att avstå från ljus glasögon eller överdimensionerade glasögonbågar för att skapa balans. 

   

  Ovala ansikten: En oval ansiktsform är precis vad det låter som. Personer med denna ansiktsform har oftast lätt att hitta receptbelagda glasögon eftersom de passar de flesta bågar, i allt från djärva bågar till geometriska glasögon. Vi rekommenderar dock att undvika smala ramstilar eftersom dessa tenderar att förlänga ansiktet visuellt och få det att se ännu längre ut. Det viktigaste här är att se till att ramstorleken är korrekt så att de passar din ansiktsform bra.

   

  Om du fortfarande är osäker på din ansiktsform kan du läsa vår guide här och sedan prova olika bågar online innan du köper dem med vårt nya virtuella prova på-verktyg

  Hur handlar man receptbelagda glasögon online?

  Om du behöver korrigering genom recept kan vår kollektion av designade glasögonbågar enkelt anpassas för att tillgodose dina receptbehov och bli ett par receptbelagda glasögon som passar dig perfekt. Vi erbjuder ett omfattande urval av glasögonbågar för dam, herr och barn som enkelt kan utrustas med receptbelagda glas. Oavsett om du letar efter lyxiga designerglasögon eller ett par prisvärda och billiga glasögon är vi stolta över att kunna erbjuda ett enkelt, smidigt och bekvämt sätt att handla glasögon inom Sverige. Vi har gjort det enklare än  någonsin att köpa ett par nya glasögon online med synrecept! Bara följ stegen nedan för att beställa dina receptbelagda glasögon online idag:

   

  Steg 1:

  Handla dina nya glasögon online. Du kan använda de särskilda sökfiltren till vänster på sidan för att filtrera efter glasögon mot blått ljus, glasögon med progressiva glas, enkelslipade glas och mycket mer! När du har hittat dina favoritglasögon klickar du för att lägga till dem i varukorgen.

   

  Steg 2:

  I nästa steg behöver du välja om du vill ha receptbelagda glas på dina glasögon. För att omvandla glasögonbågarna till receptbelagda glasögon lägger du enkelt till ditt synrecept i kassan och ser till att du har valt det index för receptbelagda glas (även kallat tjocklek) som du behöver. I vår hjälpsamma guide här hittar du de olika linsindexalternativen som finns tillgängliga och vilka receptbelagda typer de är lämpliga för.

   

  Det är nu våra optiker gör sin magi bakom kulissen! Om du inte kan hitta ditt synrecept i samband med beställningen eller helt enkelt inte har det till hands är det ingen fara. Du kan lägga till det i efterhand och referera till ditt ordernummer.

   

  Steg 3:

  Bekräfta din beställning och klart! Det är verkligen så enkelt. Om du vill ha mer information om receptbelagda glasögon eller om du har andra frågor gällande ögonhälsa, finns våra hjälpsamma onlineoptiker tillgängliga för att hjälpa dig!