Home/Glasögon/Versace
Grid banner
Filtrera & Sortera

Versace® Glasögon

268
1-59 av 268 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Versace
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Pris
740 kr2769 kr

Versace® Glasögon

Milano, huvudstaden för mode och design, var hemmet för märket Versace. Det var 1978 som Gianni Versace introducerade märket ’Versace’ till modevärlden. Efter mordet på Gianni Versace 1997, blev hans syster Donatella Versace kreativ chef och hans äldre bror Santo Versace blev VD. Deras lyxstatus kommer från den garanterade högkvalitativa och exklusiva designen. Tillverkad av högkvalitativa material, såsom premiumacetat, fina metaller och mer, så har Versace-ramarna också blivit ikoniska. På varje par hittar du en guldprydd Medusa. En skulptur adopterad från grekisk mytologi, hon är en symbol för förförelse och dödlig attraktion. Med deras exklusiva kläder och accessoarer så har Versace glasögon blivit en klassisk del av deras kollektion. Versace-glasögon kombinerar moderna trender med en personlig känsla för att skapa deras signatur utseende. De är gjorda med stolthet i Italien av de bästa hantverkarna, så du vet att ditt par är av högsta standard och kvalitet.


Versace glasögon är lite annorlunda i jämförelse med deras konkurrenter. Versace glasögon kommer i olika färger och former. Versace glasögonen har generellt mjukare vinklar och tenderar att vara smalare och rundare. Stora ramar är inte vanligt för märket. Dom mesta av Versace glasögonen har smala metallramar med starka färger. Hos SmartBuyGlasses Sverige erbjuder vi ett brett utbud av Versace glasögon och Versace solglasögon för män och kvinnor. På SmartBuyGlasses erbjuder vi även GRATIS glas med dina glasögon! Om du letar efter att hitta de perfekta ramarna, kolla in VE3236- och VE3262-modellerna. Båda har den perfekta formen som smickrar varje ansikte. Vårt breda utbud av Versace-glasögon är garanterat autentiskt, och vi erbjuder en säker och effektiv e-handel!


Versace Glasögon Herr

Versace herr glasögon ger en djärv och elegant look som passar för olika livsstiler. Passar dig med högre självförtroende som leter efter ett par statement glasögonen som fortfarande håller en stilren och elegant stil. Många kändisar har setts i Versace glasögon som Elton John oxh Axl Rose. Med dom högkvalitativa ramarna som andas lyx så är det inte konstigt att Versace glasögon är ett av de mest eftertraktade märket.


De populära ramarna VE1263 och VE3257 kombinerar en både elegant och unik look för Versace men på två olika sätt. VE1263 är i guld med snygga detaljer på skalmarna. De kommer i en delvis ram och finns också att välja i svart färg och metall färg. De här ramarna är för dig som vill ha en diskret ram där detaljerna tar plats. VE3257 erbjuder en mjukare look. De ovala bågarna är delvis svarta och delvis bruna vilket ger ett snyggt, mjukt avslut. Det är en väldigt moderiktig färgton och paret är tillverkat av plast.


Letar du efter ett enklare par så kolla in VE3211. En svart rektangulär helram funkar alltid! Med guldiga detaljer på skalmarna som utmärker dom typiska för Versace. Perfekt för kontoret och vardagen.


Versace Glasögon Dam

Vercase glasögon för kvinnor erbjuder en stilig och elegant look som boostar ditt utseende, vilket gör dom till en must-have accessoar för kvinnor som är villiga att boosta deras image. Versace imponerar genom att bara använda de bästa hög-kvalitativa materialen, som ger glasögonen den detaljrika finishen. Du har sett Versace glasögon på många kvinnliga kändisar som Elizabeth Hurley, Beyonce och Prinsessan Diana.


Om du letar efter det perfekta paret ramar så behöver du inte leta längre än modellerna VE3186 och VE1228. Båda har den perfekt smickrande formen för alla ansiktsformer. Båda ramarna har en mjuk form, rektangulära med en diskret cat-eye avslutning. VE3186 kommer i tre modernt klara färger, brun- och svartspräcklig, transparant brun och transparent violetta. VE1228 kommer istället i en svart halvram med pale gold detaljer på skalmarna. Om du istället gillar guldramar bättre, rekommenderar vi dig att kolla in dom här svarta och guldiga Versace glasögonen: VE1247. Gulddetaljerna på skalmarna ger det här paret en kunglig look, medan den svarta färgen och klassiska formen gör dom perfekta för arbete och vardag. Det är en rund halvram som utstrålar lyx och stilrenhet.


En annan kundfavorit är Versace VE1163M. En guldig helram i en rektangulär form. Dom här guldiga ramarna passar för alla timmar om dygnet och dom tjocka svarta skalmarna ger en snygg detalj till dom annars diskreta ramarna. En modern tappning av en klassisk ram och det är inte konstigt att det är en av våra populäraste Versace glasögonen hos SmartBuyGlasses.


Personalens Favoriter

Behöver du fortfarande lite inspiration för att hitta det perfekta paret glasögon Versace har att erbjuda? Kolla då in de här paren som personalen valt ut


Versace VE3261

WOW! Gillar du att synas är detta bågarna för dig. Den transparenta klarröda färgen kommer liva upp vilken outfit som helst. De smala guldmetall skalmarna är den perfekta avslutande detaljen till. Detta är en ram för dig som vill ha ett par riktiga statement glasögon som syns. Är du ute efter en lugnare färg kan du även välja lila eller svarta. De här paret passar alla dygnets timmar.

Versace VE1248B

En mer diskret look hittar du i Versaces VE1248B. Ett par ramlösa ovala bågar med detaljrika smala metallskalmar som livar upp looken och ger dem en lyxig känsla. Ramarna kommer i färgerna pale copper och pale gold. Ramlösa glasögon passar till alla ansiktsformer men är inte för alla. Ramarna passar dig bättre som är lite mer självsäker och vissa föredrar lite tjockare ramar för att hjälpa balansera ansiktformen som ramlösa bågar inte hjälper till med på samma sätt.

Versace VE1264

Här har vi ett riktigt modernt par glasögon för herrar. Dom passar perfekt till arbetet och vardagen. Dom svart/guldiga ramarna ger en känsla av lyx och den smala ramen ger den perfekta sofistikerade tonen. Vill du ha lite diskretare färger kan du välja mellan helguld eller matt blå/metall. Ett par bågar i all sin enkelhet men som har de rätta detaljerna för att att glasögonen ska tala för sig själv.

Versace VE3271

De här paret är det perfekta komplimentet till din outfit. Kommer i tre moderna transparenta färger, dark havana, brun och gråa. Skalmen är gjord av en snyggt detaljerad metall. Märket Versace står upprepat med ett litet detaljerat mönster runt om. Cat-eye formen är något som Versace återigen lyckats bra med och är en populär form från Versace. De här ramarna passar dig som vill dra lite mer uppmärksamhet till dina glasögon.


Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsforms guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ettVirtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!


Alla Versace glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock.


Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar medKlarna .