Home/Glasögon/Tag Heuer
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Tag Heuer
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
51 mm59 mm
Pris
949 kr1265 kr

Tag Heuer Glasögon

Tag Heuer glasögon  är kända för sin precision, design och användning av avancerade material. Tag Heuer glasögon speglar ofta bandets engagemang för innovation och hantverk. De har en elegant och sportig design som resonerar med bandets arv inom motorsport.

Material av hög kvalitet:

Tag Heuer glasögon är kända för att använda premiummaterial som titan, acetat och kolfiber. Dessa material säkerställer bågarnas hållbarhet och erbjuder lätt och bekväm användning. Utforska högkvalitativa Tag Heuer glasögonalternativ som Tag Heuer TH0552 002 och Tag Heuer TH532 002, tillgängliga på SmartBuyGlasses.

Överlägsen optisk klarhet:

Tag Heuer-glasögon är utrustade med förstklassiga linser, ofta med antireflekterande beläggningar, UV-skydd och överlägsen optisk klarhet. Märkets glasögon kan innehålla innovativ teknik, såsom dess patenterade gångjärnsmekanism, vilket säkerställer en säker och bekväm passform.

Ramfärger och glastyper:

Vissa Tag Heuer glasögonmodeller erbjuder anpassningsalternativ vilket gör att kunder kan välja bågar, färger och glastyper som passar allas preferenser. Tag Heuer glasögonkollektion kan förändras med tiden, men hittills den mest aktuella informationen om specifika modeller och design.


Tag Heuer Glasögon - Vanliga frågor

Tag Heuer glasögon tillverkas av Tag Heuer Group, en schweizisk lyxklocktillverkare och glasögonföretag. Tag Heuer är känt för sina högkvalitativa glasögon, som kombinerar precisionsteknik med snygg design, vilket återspeglar varumärkets arv av hantverk och innovation.

Tag Heuer är ett välkänt lyxmärke som främst förknippas med glasögon och klockor. Tag-wear glasögon anses ofta vara av hög kvalitet och snygga. Tag-wear glasögon är ett utmärkt val, men de är dyra jämfört med andra glasögonmärken.

Tag Heuer tillverkar glasögon, bland annat solglasögon och receptbelagda glasögon. Företagets produktutbud kan dock förändras med tiden.