Home/Glasögon/SmartBuy Readers
Grid banner
Filtrera & Sortera

SmartBuy Readers Glasögon

110
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 110 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • SmartBuy Readers
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm54 mm
Pris
237 kr419 kr

SmartBuy Readers Glasögon

SmartBuy Readers är vårt egna märke för läsglasögon designade för funktionalitet till ett billigt pris utan att tumma på vårt krav på hög kvalité. Om du är på jakt efter ett par nya billiga läsglasögon online, då är SmartBuy Readers det bästa valet för dig! Vi har läsglasögon från så billigt som 113 kr inklusive gratis glas.

 

Våra bågar finns tillgängliga i följande styrka: +1.00, +1.50, +2.00, +2.50, +3.00, +3.50, allt beroende på vad just du har för behov. Vi har ett stort lager av olika bågar för både dam och herr; läsglasögon dam, läsglasögon herr. Våra bågar hittar du i en mängd olika färger och former för att passa just din ansiktsform. Vi designar våra billiga läsglasögon för att vara snygga och fjäderlätta, vilket gör dem ideala vid lång läsning.

 

Läsglasögon med Blåljusblockerande filter

Att välja till blåljusblockerande filter till dina läsglasögon är rekommenderat om du planerar att använda dem för läsplattor, tv, datorer, mobiltelefoner eller surfplattor. Blåljus kan vara skadligt för dina ögon och kan orsaka förtida ögonåkommor. Vanliga symptom orsakade av exponering för blåljus inkluderar; huvudvärk, trötthet, påfrestande ögon och problem med sömn. Vi rekommenderar att du lägger till zFORTⓇ blåljusblockerande filter på dina läsglasögon i kassan, för att vara säker på att du är skyddad oavsett vad du läser på.

 

Terminalglasögon är en annan typ av glasögon som kan hjälpa dig vid exponering för blåljus. Terminalglasögon och läsglasögon är väldigt lika varandra på så sätt att du hjälper dina ögon att se bättre på nära håll. Om du har behov av läsglasögon behöver du sannolikt också terminalglasögon. Om du är mer nyfiken på vad terminalglasögon är och om dem är något för dig, kollar in vår guide här

 

Progressiva Läsglasögon

Det finns en stor mängd olika läsglasögon på marknaden idag. Progressiva läsglasögon är en vanlig lösning om du redan har glasögon med styrka. Progressiva glas kan korrigera hela tre styrkor samtidigt i ett enda glas: långdistans, medeldistans och närsynt korrigering. Om du ofta märker att du behöver byta mellan läsglasögon och dina vanliga glasögon med styrka är detta ett utmärkt alternativ. De flesta av SmartBuy Readers är tillverkade med plattare och mer rektangulära glas för att underlätta transportation. Om du väljer att lägga till flera egenskaper i ett glas som är så pass litet reduceras effektiviteten markant. 

 

Rekommendation på Läsglasögon

Känns det som att du är fast i en stor djungel av snygga läsglasögon och inte riktigt vet vilka du ska välja? Här nedan listar vi några få utvalda läsglasögon för dam och herr.

 

SmartBuy Readers Elvi T-0023 018 - Dessa är ett utmärkt par billiga läsglasögon för både män och kvinnor. Bågarna är tillverkade av lätt, men hållbart, plastmaterial för en snygg och transparent look. Bågarna är ett perfekt alternativ om du snabbt vill kunna ta fram de närsomhelst, dessutom passar dem till nästan alla stilar!

 

SmartBuy Readers M0387 004 - Letar du efter ett par läsglasögon som sticker ut? Då kanske dessa bågar är perfekta för dig! Dessa unisexbågar är tillverkade i lättviktsplast som gör de extra enkla att ha med sig överallt. Bågarna är mer kvadratiska i jämförelse med de mer klassiska tunna rektangulära bågarna du hittar på många läsglasögon.

 

SmartBuy Readers M0403 005 - Dessa bågar är riktigt trendiga, dem utmärks av en rundare form som skapar ett smartare intryck. Tillverkade i acetat och i fem olika härliga färgkombinationer kommer du säkerligen hitta ett par runda läsglasögon som du fastnar för!

 

SmartBuy Readers OR17 OR17B - Dessa ramlösa bågar är de ultimata diskreta paret läsglasögon. Om du letar efter läsglasögon som är enkla och inte sticker ut kan de mycket väl vara rätt val. Med eleganta metallskalmar som markerar sidan av glasögonen och anpassningsbara näskuddar, passar de alla typer av näsor och ansiktsformer. Med en väldigt tunn och lätt design är de perfekta för att ta med sig överallt, till restauranger för att läsa menyer, på jobbet för att läsa på skärmar eller bara hemma vid en bra bok. Dessa bågar passar verkligen till allt!

 

SmartBuy Collection x World Vision

I världen dör tio barn under 5 år varje minut av orsaker som kan förebyggas. Det blir mer än 5 miljoner barn varje år. SmartBuy Collection är ett samarbete med World Vision i Zambia för att hjälpa till att motverka dessa komplikationer. Vårt mål är att nå ut till fler än 40,000 mammor och barn de kommande tre åren med livsavgörande hjälp. När du köper ett par glasögon från SmartBuy Collection, SmartBuy Readers och SmartBuy Kids bidrar vi med en del av vår försäljning till direkt livsavgörande program. Vill du läsa mer om vilka välgörenhetsprojekt vi jobbar med, gå in här.

 

Köp SmartBuy Readers för en bättre syn och ta del av vår 2-år långa garanti samt 100-dagar fri retur. Vill du ta reda på hur dina glasögon ser ut på dig innan du köper dem? Testa Virtuell Prova-På när du handlar hos oss och se direkt på skärmen hur dem ser ut på dig. För alla frågor kring leverans, retur, betalning eller hur du handlar på vår sida gå till FAQ eller kontakta vår kundtjänst. Har du frågor till en optiker tveka inte att ställa en fråga direkt till våra certifierade optiker här eller bläddra bland ett dussintals artiklar som berör alltifrån torra ögon till varför man ser dubbelt.

 

Vi ser till att shoppa billiga läsglasögon online är enklare än någonsin!