Home/Glasögon/Silhouette
Grid banner
Filtrera & Sortera

Silhouette glasögon

567
1-59 av 567 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Silhouette
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
46 mm59 mm
Pris
1895 kr7246 kr

Silhouette glasögon

Grundat 1964 har det österrikiska glasögonföretaget Silhouette skapat sig ett gott rykte för sin unikt innovativa metod för att tillverka glasögon. Deras glasögon finns i en mängd olika modeller och former som omfattar både gammalt och nytt så att du kan göra ett dynamiskt statement med den ikoniska designen och hantverket. Silhouette erbjuder glasögon med hel ram, halv ram och glasögon utan ram, vilket ger dig massor av valmöjligheter.

 

Hur mycket kostar glasögonen från Silhouette?

Silhouette-glasögon finns inom ett brett prisintervall, oavsett om du vill hålla dig till ett lägre pris eller om du vill köpa några av deras nyaste och mest avancerade modeller. När du köper ett par Silhouette-glasögon gynnas du inte bara av att ett par nya glasögon, utan också av en produkt som har skapats genom passion, hängivenhet och ständig produktutveckling under de senaste decennierna. Du kommer också att se det hantverk som Silhouette är kända för när du väl har dem i dina händer och känner kvaliteten på konstruktionen och hur de sätts ihop. 

 

När du köper Silhouette-glasögon från oss, liksom för hela vårt sortiment av glasögon, kan du känna dig trygg med att vår returpolicy gör det möjligt för dig att returnera oanvända glasögon med originalförpackning när som helst inom 100 dagar - helt utan kostnad. Detta inkluderar även receptbelagda glas! Dessutom vill vi att du ska känna glädje över dina nya glasögon. Vi erbjuder därför en 24-månaders garanti, så att du vet att du får valuta för pengarna. Vår bästa prisgaranti innebär att du kan dra nytta av dessa fantastiska förmåner, samtidigt som du handlar till bästa pris. Om du hittar ett annat lägre på nätet kommer vi till och med att matcha priset för dig. 

 

Är Silhouettes glasögon bra?

Vi tycker inte bara att Silhouette-glasögon är bra, vi vill också att du ska få en uppfattning om deras kvalitet genom att ta en titt på deras samarbeten genom åren. Inte minst NASA har litat på Silhouette-glasögon till den grad att de faktiskt har valt dem som de vanligaste glasögonen som bärs av besättningsmedlemmar på rymdfärjor. 

 

Deras Titan Minimal Art-glasögon och solglasögon triumferande till toppen bland många konkurrerande märken som onekligen också ville ha NASA:s godkännande. Glasögonen har verkligen satts på prov och har visat sig vara praktiskt taget opåverkade av de extrema momentumförändringar och G-krafter som oundvikligen är en del av NASA:s rymdforskningar. 

 

När man dyker ner lite djupare i tekniken bakom de fantastiska ramar som används av Silhouette eyewear är det lätt att förstå varför de är så populära. Deras modeller uppfattas globalt som världens lättaste glasögon och är kända för att vara tåliga, en egenskap som inte ofta nämns i samma sammanhang som minimalistiska glasögonbågar. För hela Sverige och andra länder erbjuder Silhouette-glasögon en oöverträffad möjlighet att anpassa din lättsamma inställning till livet med ett par lika lättviktiga glasögon, som går så långt som att helt utesluta skruvar i sin design. 

 

Var tillverkas glasögon från Silhouette? 

Silhouette har sitt ursprung i Österrike för att förse världen med de fantastiska glasögon som de har blivit kända för. Glasen och bågarna utvecklas, tillverkas och monteras på samma plats, och det har de gjort sedan företaget grundades. De kan erbjuda dig en så fulländad produkt genom att tillämpa extremt höga hantverksstandarder och använda den mest avancerade produktionstekniken. 

 

Silhouettes glasögon är tillverkade av material av högsta kvalitet som gör att de kan tänja på gränserna för lätta glasögon. Bågarna använder avancerad titan som är allergivänligt och ger den perfekta balansen mellan flexibilitet och styrka. De använder också SPX®+, vilket liknar plast och tillverkas med hjälp av formsprutning. Eftersom det är lätt att justera materialets färg ger det dem möjlighet att erbjuda en mängd olika färger. 

 

Materialet är stöttåligt, allergivänligt och dubbelt så motståndskraftigt som acetat. Dessutom tål det även exponering för lösningsmedel. Det speciella SPX®+-materialet innebär också att de kan få en mer polerad yta som ger en strålande glans. Det är dessa små extra detaljer som gör dessa tidlösa glasögon till ett måste bland andra lättviktsmärken. 

 

Var kan jag köpa Silloutte glasögon nära mig?

En av de största utmaningarna när du ska hitta dina perfekta glasögon på nätet är att undra om de kommer att se likadana ut på ditt ansikte som de ser ut online. Detta kan leda till en oändlig jakt tills du hittar just de som upfyller alla dina önskemål. Hos SmartBuyGlasses kan du få dina Silhouette-glasögon levererade hem till dig oavsett var i Sverige du bor. Du behöver varken åka till stan och besöka flera olika butiker om de har just den modellen du är ute efter. Testa istället vårt virtuella prova på-verktyg för att se dina drömglasögon från alla vinklar som behövs för att fatta ett beslut.