Filtrera & Sortera

Persol® Glasögon

232
1-59 av 232 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Persol
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
45 mm58 mm
Pris
1203 kr4715 kr

Persol® Glasögon

Persol glasögon går tillbaka till 1917 och är ett av de äldsta och mest framgångsrika glasögonmärkena i världen. Detta är ett bevis på vad Giuseppe Ratti byggde i Turin, Italien. Persol glasögon är kända för sitt överlägsna hantverk; varje par är handgjorda och än idag har glasögonen fortsatt sitt arv av precision och stil.


Persol är märket för dig om du letar efter de ultimata sofistikerade, retro chic glasögonen. En av de mest bestående märkena där ute som erbjuder en oövervinnerlig stil och hög kvalitet. Deras kollektion av glasögon finns i en mängd olika ramar, såsom pilot och runda, och har en kollektion av de klassiska färgerna. Så i kollektionen hos SmartBuyGlasses är du garanterad att hitta det perfekta paret. Genom att kombinera klassisk estetik och avancerad teknik, är det här märket perfekt när det gäller kvalitet och innovation. Med några ikoniska Persol glasögon kommer du att se världen på ett helt nytt, fantastiskt sätt. Persol Glasögon känns igen av den silverfärgade pilen som kan hittas på varje glasögon. Detta märke gör Persol verkligen igenkännlig.


Glasögon Persol

När det kommer till Persol glasögon är alternativen obegränsade för både dam och herr. Deras ramar är unika tack vare deras detaljerade design. Italiensk acetat används för att skapa Persol glasögon, vilket gör att Persol kan skapa olika färgkombinationer som du inte hittar någon annanstans. En annan aspekt av Persol-ramar som gör att de sticker ut är deras förstklassiga objektiv. Med högkvalitativa material garanterar Persol överlägsen klarhet och hållbarhet i alla sina glasögon.Det finns många Persol ramar att välja mellan och du kommer garanterat att hitta det par som passar dig. Föredrar du runda glasögon? Wraparound glasögon? Eller kanske gillar du de fyrkantiga formerna mer. Du hittar dem alla här. Välj din favoritfärg genom att justera filtren till vänster på sidan. Här kan du också välja din favorit ramtyp och material.


När det gäller Persol-glasögon är alternativen oändliga, kolla in PO3160V, PO3007V eller PO3050V.