Home/Glasögon/Moncler
Grid banner
Filtrera & Sortera

Moncler Glasögon

65
1-59 av 65 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Moncler
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
46 mm57 mm
Pris
980 kr3080 kr

Moncler Glasögon

Moncler-glasögon har vänt huvuden sedan de först dök upp på modescenen. Designade för utomhusbruk med en touch av urban stil, är Moncler-bågar det perfekta valet för dem som letar efter ett iögonfallande och modernt glasögonalternativ. Med klassisk design, överlägset hantverk och en mängd färger och finish, vi är övertygade om att vårt urval av Moncler-glasögon har något för alla!

 

Från cat-eye bågar till feta geometriska former, det finns en stil för alla ansiktsform och personlighet. Färgvalen är enorma: blå, svart, roséguld, och silverbågar. Det bästa med Moncler-glasögon? De ser inte bara bra ut; de är också otroligt hållbara. Bågarna är designade för att hålla med lätt konstruktion och motståndskraftiga material som rostfritt stål och acetat eller plast. Besök vår hemsida och få din Moncler receptbelagda glasögon nu! Du kan välja mellan multifokala eller progressiva linser, enkelslipade linser, och Transitions®. 

 

Vem tillverkar Moncler-glasögon?

Moncler grundades i Italien 1952 och har tillverkat snygga och högkvalitativa glasögon i årtionden. Alla produkter är handgjorda med omsorg, med unika stilar som gör att de sticker ut från andra märken. Moncler-glasögon har blivit en symbol för mode i hela Europa, och nu vinner de popularitet över hela världen. Besök SmartBuyGlasses och skaffa ett par nu!

 

Var tillverkas Moncler-glasögon?

Moncler-glasögon är specialtillverkade och tillverkade i Frankrike. Varje aspekt av produktionen - från att välja de finaste materialen till att säkerställa perfekt precision under monteringen - utförs med ett orubbligt engagemang för excellens. Företagets engagemang för kvalitet säkerställer att varje båge är gjord med noggrann omsorg och uppmärksamhet, vilket resulterar i ett par glasögon som kommer att hålla i flera år.


Att köpa nya glasögon har aldrig varit enklare! Genom att handla med SmartBuyGlasses, är alla beställningar skickas till din dörr gratis, och glasögon kommer med en 2 års garanti. Handla med självförtroende och bli en del av SmartBuyGlasses-familjen!