Grid banner
Filtrera & Sortera

Kenzo Glasögon

113
1-59 av 113 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Kenzo
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
48 mm57 mm
Pris
672 kr1561 kr

Kenzo Glasögon

Kenzo glasögon är ett populärt glasögonmärke som är känt för sin unika stil och höga kvalitet. Företaget grundades 1984 av de japanska formgivarna Kenzo Takada och Kazuo Kawasaki, och idag erbjuder de ett brett sortiment av glasögon för både herr och dam. Kenzos glasögon kännetecknas av sina djärva färger och mönster, vilket gör att de sticker ut från andra märken på marknaden.

 

Om du letar efter ett par glasögon som gör ett statement, är Kenzo varumärket för dig. Dess glasögon kommer garanterat att vända huvuden och fånga uppmärksamhet. Med ett stort utbud av stilar att välja mellan finns det något för alla. Så oavsett om du letar efter ett par nya receptbelagda glasögon för vardagsstilen eller något speciellt för en utekväll har Kenzo UK allt du behöver.

 

Kenzo glasögon finns i olika material, bland annat plast och metall. Båda materialen har sina för- och nackdelar, så det är viktigt att välja rätt material för dina behov. Plastbågar är det mest prisvärda alternativet, men de kan vara mindre tåliga än andra material. Metallramar är dyrare, men de är vanligtvis mer hållbara och ger ett mer sofistikerat utseende. Oavsett vilket material du väljer kommer Kenzo glasögon garanterat att ge dig den perfekta kombineationen av stil och funktion. Så varför inte prova ett par idag? Du kommer inte att bli besviken!

 

Vart tillverkas glasögon från Kenzo?

Kenzo är ett globalt varumärke med huvudkontor i Paris. De tillverkar glasögon av högsta kvalitet som levereras till kunder över hela världen. Med fantastiska material och hantverk är det ingen överraskning att märket har en så lojal kundkrets. När du köper glasögon från Kenzo kan du vara säker på att du får en produkt som är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.


Testa ett par digitallt idag med vårt revolutionerande prova på-verktyg innan du handlar hem din nya Kenzo glasögon!