Home/Glasögon/John Lennon
Grid banner
Filtrera & Sortera

John Lennon Glasögon

152
1-59 av 152 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • John Lennon
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
38 mm53 mm
Pris
1625 kr2050 kr

John Lennon Glasögon

John Lennon glasögon är ett par runda, metallram glasögon som populariserades av den bortgångne musikern John Lennon. Glasögonen blev synonymt med Lennons image och bidrog till att skapa hans distinkta look. Lennon var känd för sitt modesinne och otroliga musik och låg ofta före kurvan när det kom till trender. Han var en av de första kändisarna att popularisera den runda, med metallbågar receptbelagda glasögon som senare skulle bli känd som John Lennon Glasses.

 

Vilka glasögon hade John Lennon på sig?

Även om John Lennon inte skapade sitt signaturglasögonmärke, hjälpte han till att göra dem kända. I början av 1960-talet började han bära ett par runda, knäppa glasögon i metall som snabbt blev hans varumärke. Människor över hela världen började imitera hans stil, och märket John Lennon Glasses föddes.

 

Hans ikoniska runda bågar var inte bara snygga utan också praktiska. Linserna var tillräckligt stora för att ge bra täckning och själva bågarna var lätta och bekväma att bära. Idag bärs John Lennon glasögon fortfarande av människor som vill kanalisera den bortgångne musikerns unika stil. Oavsett om du är ett Beatles-fan eller bara letar efter ett fantastiskt nytt par glasögon, är John Lennon Glasses ett bra alternativ.

 

Hur stylar man svarta John Lennon glasögon?

John Lennon glasögon är otroligt mångsidiga. Klassikern runda bågar kan bäras med vilken outfit som helst, och den neutrala svarta färg passar till allt. Och med olika färgade bågar tillgängliga, inklusive den ikoniska sköldpaddsskal bågarna kan du hitta det perfekta paret som passar din personlighet.

 

Är du osäker på vilken färg på bågarna du ska välja? På SmartBuyGlasses, kan du ta bort alla tvivel med vårt otroliga Virtuell-prova-på verktyg, som låter dig se dig själv i tusentals glasögon på vår hemsida. Oavsett om du klär ut dig eller klär ner dig är John Lennon runda glasbågar den perfekta pricken över i:et.

 

Så varför inte lägga till lite rock and roll-stil till din look med John Lennon Glasses idag?

Dessutom är de perfekta för båda män och kvinnor. Allt du behöver för att köpa John Lennon glasögon online är ditt uppdaterade recept och pupillavstånd.