Home/Glasögon/Hackett
Grid banner
Filtrera & Sortera

Hackett Glasögon

135
1-59 av 135 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Hackett
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
443 kr2623 kr

Hackett Glasögon

Hackett glasögon är ett brittiskt varumärke som har funnits i över 30 år. Det är känt för sin kvalitet och stil och har burits av några av de mest kända ansiktena i världen. Glasögon från Hackett är den perfekta accessoaren till vilken outfit som helst och kan få dig att se och må som bäst.

 

Om du letar efter ett par glasögon med styrka som får dig att se smart och stilig ut, då är Hackett-glasögon ett perfekt val. De är gjorda av högkvalitativa material och finns i olika stilar för att passa alla utseenden. Oavsett om du behöver ett par glasögon för jobbet eller en utekväll, kommer Hackett-glasögonen att ha det perfekta paret för dig. Med ett brett utbud av bågar att välja mellan, passar ett par Hackett-glasögon alla. Och med deras kvalitetslinser kan du vara säker på att din syn blir klar och skarp.

 

Vem tillverkar Hackett-glasögon?

Hackett-glasögon tillverkas av ett företag som heter optiska glasögon. De har varit verksamma i över 20 år och är baserade i Storbritannien. Hackett UK är ett globalt varumärke som älskas av kunder över hela världen. Glasögonen är gjorda av olika material, bl.a metall, plast och även acetat. Hackett har dig täckt oavsett om du letar efter ett par klassiska glasögon eller något mer modernt.

 

Är Hackett-glasögon bra?

Hackett är ett bra val för människor som behöver glasögon för läsning eller datoranvändning. De har olika former och storlekar, och bågarna är gjorda av slitstarkt material för att stå emot tidens tand. Du kan välja bland ett urval av glas, inklusive reptåliga och splittringssäkra. Glasen kan väljas med progressiv, enkelslipade eller Transitions® linser. Du kan till och med lägga till blockering av blått ljus till dina linser i kassan för att förvandla dem till det ultimata blå ljus glasögon!