Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon

1
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Gunnar
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
L
58 mm58 mm
Pris
1069 kr1069 kr

Glasögon

Gunnar glasögon är ett av de mest populära märkena för blå ljus glasögon. Med så många fashionabla stilar att välja mellan är Gunnars glasögon ett fantastiskt val för alla som tillbringar lång tid framför en skärm men ändå vill se snygga ut.

 

Vad gör Gunnar glasögon?

Lång exponering för blått ljus som sänds ut från digitala skärmar kan orsaka ansträngda ögon, sömnsvårigheter och huvudvärk. Därför är blåljusglasögon ett bättre alternativ än normalt glasögon när du tittar på en skärm eftersom de bättre kan skydda dina ögon. Om du är intresserad av att lära dig mer om blått ljus rekommenderar vi att du hänvisar till vår Optical Center-artikel om effekterna av blått ljus.

 

Lika många jobb och skolor kräver långa timmar framför en skärm, Gunnar spelglasögon ger en optimal lösning för att blockera skadligt blått ljus. Oavsett om du är arbetare, student, spelare eller bloggare, med mindre påfrestning på dina ögon under dagen, kan du bli mer produktiv och maximera dina prestationer.

 

Gunnar erbjuder olika linsfilter, som den bärnstensfärgade linsen som filtrerar bort artificiellt ljus från skärmar för att öka kontrasten. Dessutom är Gunnar datorglasögon försedda med i-Fi linsbeläggning som har antireflexegenskaper som minskar bländning. Gunnar gör också bra läsglasögon som har samma stora fördelar.

 

Med så många funktioner är Gunnar blåljusglasögon en nödvändighet för alla som vill nå milstolpar genom sitt dagliga arbete på digitala skärmar.

 

Är Gunnar glasögon värda det?

Gunnars glasögon erbjuder de bästa blåljusglasögonen som finns på marknaden. Står du framför en dator varje dag kommer du säkert att upptäcka att Gunnars glasögon är väl värda priset. På SmartBuyGlasses är vi engagerade i vår bästa prisgaranti, så du vet att när du handlar hos oss får du dina nya Gunnar-glasögon till bästa pris på internet.

 

Användningen av teknik kommer inte att minska snart, så det är viktigt att börja skydda dina ögon så mycket som möjligt. Första gången du använder dina nya Gunnar blå ljusglasögon kommer du att känna fördelarna och undra hur du någonsin överlevt utan dem.