Home/Glasögon/Converse
Grid banner
Filtrera & Sortera

Converse Glasögon

321
1-59 av 321 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Converse
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm55 mm
Pris
496 kr1563 kr

Converse Glasögon

Converse varumärke är synonymt med coolt, roligt och modernt, och dess glasögonkollektion är inget undantag. Varumärket erbjuder spännande design tillsammans med högkvalitativa material i sitt fantastiska utbud av glasögon. SmartBuyGlasses erbjuder ett brett utbud av Converse glasögonbågar för män och kvinnor och även Converse glasögon för barn. Dessa kommer i metall och plast och i en mängd olika färger.

 

De lätta att bära bågarna är livfulla, roliga och häftiga! Converse-glasögon utstrålar personlighet med klassiska kamouflagetryck, stjärnlogotyper, anpassad stil på tinningarna och vågade färgkombinationer. Du kommer säkerligen att hitta ett par urbana nyanser för din vardagslook i vår kollektion av Converse glasögonbågar, som finns i en rad olika typer, inklusive rektangulära och fyrkantiga.

 

Vem äger Converse glasögon?

Converse är ett dotterbolag till NIKE, Inc. Varumärket etablerades 1908 och är nu välkänt över hela världen, främst för de ikoniska Converse-skorna. Men märket tillverkar också unika glasögonkollektioner. När du handlar hos oss för Converse glasögon är du garanterad de bästa Converse glasögonpriserna du kan hitta! Dessutom kan du också ta en titt på vår utförsäljning för att få ännu bättre erbjudanden på ditt nästa par receptbelagda glasögon.

 

Var kan man köpa Converse glasögon?

SmartBuyGlasses! Bläddra igenom mer än 300 olika Converse-glasögon och bli inspirerad av de olika formerna som finns. Filtrera efter Virtuell prova-på och börja prova bågar för att se vilka som passar dig bäst. De flesta modellerna kan ta emot progressiva linser, transitions och enkelslipade linser.


Allt du behöver är din up-to-date receptinformation i kassan eller skicka till oss senare via e-post. Med bara några enkla steg kommer ditt nya par Converse-glasögon att vara på väg till din dörr. Och det kan komma dit gratis med vår fri fraktpolicy på alla beställningar över 1000 kr!