Grid banner
Filtrera & Sortera

Fendi Glasögon

40
1-40 av 40 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Fendi
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
49 mm54 mm
Pris
526 kr2677 kr

Fendi Glasögon

Fendi grundades redan 1925 i Rom och framträdde som en trendsättare inom modedesign redan då. Fendi är idag känt världen över och få märken kan överträffa Fendi. Märket är känt för deras elegans, hantverk, innovation och stil. Samarbetet med Karl Lagerfeld började 1965 och fortsatte till hans bortgång 2019. Märket har alltid varit trogen sin ursprungliga filosofi och har upprätthållit en hög standard sedan de startade. Fendi glasögon är en kombination av traditionell Italiensk stil med tillfälliga blommande moderna färger. Med deras järva designs har Fendi glasögon en unik design som har setts på ikoniska catwalks som Trevi Fontänens modeshow i Rom. Fendi glasögonkollektion innehåller sofistikerad modestil, tillverkade av högkvalitativa, men lätta, material för hållbarhet och komfort. Välj mellan olika former, storlekar och färger. Känn dig alltid moderiktig med ett par Fendi glasögon. Fendi banar framtidens stilväg med deras original designs!


Även om Fendi behåller sin framträdande roll som päls- och läderspecialist så är det italienska modehuset numera också ganska attraktivt på grund av sina vackert gjorda och eleganta tillbehör, från handväskor till klockor till glasögon. De har både receptglasögon och solglasögon, där den ikoniska logotypen är en av de mest eftertraktade av specialister och varuhus. Den ikoniska Fendi-logotypen har ett dubbel F - en i sitt vanliga läge och den andra upp och ner - som vanligtvis visas i kontrast svart över en gul bakgrund. Det skapades av designern och Creative Director Karl Lagerfeld när han gick med i företaget 1965.


Fendi Glasögon

Fendi glasögon är, istället för otroligt trendiga, ganska subtila och diskreta. Det ger ramarna en fantastisk tidlös, hållbar, investering som håller igenom nya trender som kommer och går. Detta är speciellt användbart för dem som köper receptglasögon, som kanske inte vill byta glasögon varje säsong för att trender ändras. Att aldrig behöva kompromissa med kvalitet är en av anledningarna till att Fendi tagits sig dit dem är idag. Innovation, originalitet och kvalitet definierar Fendis glasögon. En anmärkningsvärd modern optisk design, med exceptionellt hantverk, en enastående garanti och en överlägsen kundservice har allt bidragit till deras popularitet och rykte för Fendi glasögon som få kan matcha. Med dessa egenskaper är nu Fendi glasögon en symbol för klass och stil. Fendi ramar kännetecknas vanligtvis av premium cellulosaacetat, ultralätt titan och färgrikt rostfritt stål. Att bära Fendi glasögon är ett djärvt mode statement eftersom de förkroppsligar vågad kreativitet och konstnärlig excellens. Fendi solglasögon levererar enastående kvalitet och tidlös stil som förvandlar glasögon från ren funktion till ett modeuttalande.


Fendi Glasögon Dam

Glasögonramar från Fendi är djärva och självsäkra och gör dem till ett av våra favoritmärken för designerglasögon för kvinnor.


FF 00119

FF 00119 Fendi-glasögonen har en Cat Eye form och kantiga skalmar som gör denna design till ett verkligt konstverk. Riktigt snygga och moderiktiga och om du inte är rädd för att blickar dras till dig är dessa bågar för dig! Gjorda av acetat och en svart färg med silver detaljer. Paret är det perfekta komplementet till din outfit, ha en mer diskret outfit för att låta glasögonen tala för sig själva eller bär lite mer färg och skarpa former för en mer fashion-foward look!


Fendi 943

Mer subtila, men inte mindre snygga, är Fendi 903 rektangulära Fendi-ramar som passar till ett brett utbud av utseende och stilar. Välj mellan färgerna Brown Mocha och Dark Gunmetal Grey. En väldigt klassisk ram men den tjockare ytterdelen på ramarna ger paret mer karaktär och kännetecknar Fendis sjävsäkra ton.


FF 0134

Om du är ute efter ett par ordentliga Cat Eye glasögon så är Fendi märket för dig. Dessa kundfavoriter har ett litet hack i ramen som ger formen ett intryck av en fjäril. Den moderna färgen tortoise ger paret ett lite mer subtilt och harmoniskt intryck i den annars så talade ramen. Skalmarna ger ett lite mer lekfyllt intryck med den blåa färgen och skalmarna utförande ger ett väldigt lyxigt intryck.


Fendi Glasögon Herr

De mest populära formerna är fyrkantiga och pilotformade ramar. Fyrkantiga glasögon må vara en av de mest traditionella formerna, men hos Fendi glasögon finns en mängd olika färger och mönster för att krydda upp utseendet på ramarna. Oavsett om du vill ha en mer klassisk design eller vill prova en modern trend, så har Fendi ramar några av de bästa designerglasögon har att erbjuda.


Fendi 857

Fendi 857 är en modern ram. Följer den transparenta trenden med ett par helklara ramar med vita skalmar. Passar de flesta hudtoner och inger en självsäkerhet. Gillar du den transparenta looken men saknar färg, kolla då in Purple Gradient färgen. Gjorda i plast och har den traditionella fryrkantformen.


FF M0063

Ett par kvalitativa metallbågar i guld. Dessa ursnygga bågar utstrålar klass och karaktär. Kantigt pilotformade med en delvis ram. Glasögonen är väldigt moderna men med en retrokaraktär. Lika snygga på kontoret som på dansgolvet! Med dessa bågar kan du känna dig trygg i att alltid känna dig stilig. Är guld inte din färg? Prova de silvriga eller gråa!


FF M0033

Du kan aldrig gå fel med ett par pilotglasögon. I Fendi FF M0033 kan du känna dig trygg i den traditionella formen men moderiktig i färgkombinationen av dark havana och guld. Bågarna är gjorda av acetat. Gillar du formen men inte färgen så kolla då in svart/silver kombinationen om du är ute efter något diskretare eller burgundy/silver om du vill följa din egna väg!


Fendi Glasögon - Teamfavoriter

FF 0246

Ett till par moderiktiga Cat Eye glasögon som vi i SmartBuyGlasses teamet älskar! En lite gråare ton i färgen med de beiga ränderna är en perfekt kombination. En lite kantigare form på ramen vilket gör dom lite mer unika. En väldigt stilren och retroinspirerad look. Ramarna förhöjer varje outfit. Är ramarna för subtila för dig så spana in den blåa färgen med rosa/lila ränder eller de lila ramarna med vita ränder.


FF M0078

Dessa transparenta unisex bågar passar för alla dagar i veckan. Vår favorit är det transparent gröna paret, men kommer även i dark havana, svarta och helt transparenta. Dark havana och de svarta paret har snygga detaljer på skalmarna som gör dom mer unika. Ramen är i en klassisk oval stil och gjorda av acetat. Fendi FF M0078 är väldigt stilrena och känns lyxiga i sin enkelhet, Fendis specialitet.


Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsforms guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ettVirtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!


Alla Fendi glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock.


Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar med Klarna .