SmartBuyGlasses

Macarons & Mischief: Möt kreatören Whitney Hong
, / 431 0

Macarons & Mischief: Möt kreatören Whitney Hong

SHARE
Macarons & Mischief: Möt kreatören Whitney Hong

 

En självutnämnd nörd och “Gryffindor-ingenjör”, Whitney Hong är hjärnan bakom, samt ansiktet av, Macarons & Mischief, en populär skönhet- och livsstilsblogg. Med sin bas i Richmond, Kanade så jonglerar Whitney hennes bloggjobb med hennes studier inom injengörsprogrammet. Till skillnad från andra bloggar så var aldrig Whitney en ständig läsare av skönhet- och modetrender. Faktum är att hennes blogg startade som en matblogg innan hon upptäckte ett helt community av skönhetskritiker. Whitney blev inspirerad att kasta sig in i den komplexa och underbara världen av skönhet.

“Jag upptäckte inte skönheten av en concealer, världen av eyeliner och lyxen av Dior läppstift förens jag var 10 år gammal och har varit fast enda sen dess” (Macarons & Mischief)

Bloggen

Macarons & Mischief är en sammanslagning av Whitneys intressen och tankar – hon skriver om skönhet, mode, livsstil och resor. Hon lyckas posta regelbundet, ungefär 4 gånger varje månad, trots att hon tränar sig till att bli en ingenjör. Hennes ämnen varierar från produktprovningar, dagens outfit, mat- eller restaurangrevyer, och dokumenteringen av hennes resor. Hennes passion för mat är uppenbar från hennes många bilder av hennes fantastiska kulinariska erfarenhet. Tonen av hennes röst är alltid optimistisk, men ärlig och down-to-earth, det är en känsla av att du kan verkligen lita på hennes recensioner. Hennes personlighet reflekteras i varje inlägg, hon slänger alltid in små detaljer av hennes liv och vad hon gör i hennes inlägg, vilket skapar en mer personlig upplevelse för hennes läsare.

Stil

Whitneys egna slit är avhållande, minimal, och ultra-feminin utan att vara extra. Hon föredrar mjuka färger så som beige och dämpad blå och rosa, och som tillbehör till varje look lägger hon till en minimalistisk, men ändå chic, handväska. Medan hennes look inte är för flashy så lyckas Whitney att alltid se on point ut med en klassisk touch.

Medan några blogger har höga mål så kan de samtidigt vara lite skrämmande och snobbiga. Macarons & Mischief är motsatsen. Den är en vänlig, informativ och välkomnande för alla. Det är detta som har skapat framgången för Whitney, hon är en del av Canadian Beauty Blogger Network, samt medlem av diverse olika prestigefyllda styrelser.

Q&A

  1. Du är på ganska manga plattformar (blogg, Twitter, Facebook, Pinterest och Instagram). Vilken plattform har varit viktigast för dig?

Trots att jag är en Instagram junkie så har bloggen varit min viktigaste platform. Min blogg har varit min grund sedan dag 1, vare sig det gäller att kontakta mig till nya vänner eller möjligheter, eller bara läsa kommentarer från läsare. Den ger mig en varm känsla av att stöttas av andra bloggare och prata om hur vi kan relatera till varandra och bonda över delade interessen så som läppstift.

En post delad av Whitney Hong (@macaronsandmischief) den 28e mars 2017 klockan 16:21 PDT

En post delad av Whitney Hong (@macaronsandmischief) den 31a  mars 2017 klockan 07:48 PDT

  1. Största milstolpen utanför bloggandet?

En av mina största framgångar (utöver att få en bild med Daniel Radcliffe I London), är att jobba som en ingenjörs-trainee och känna mig nöjd I min karriär

  1. Vad gör sol- och glasögon en viktig detalj för dig?

Sol- och glasögon är en viktigt accessoar I den mån av att den hjälper mig att se, men när du väljer rätt båge så kan det bli en del av din identitet. Jag ville att mina glasögon skulle ge en glimt av min personlighet, vare sig det är lite nördig, spontan och rolig.

Whitneys toppval av glasögon

Burberry BE2172

Ray-Ban RX6317

Tom Ford FT5435

Kolla in Whitneys skönhet- och matäventyr här!

Skriv En Kommentar

Your email address will not be published.