SmartBuyGlasses

The Lion Hunter med Mo Handahu

The Lion Hunter med Mo Handahu

SHARE
, / 527 0

The Lion Hunter är en smittsam blogg skapad den digitala influencern, Mo Handahu. Mo kommer från Kanada men hennes blogg är en bit ifrån landet av sirap, berg och björnar. När man bläddrar genom TheLionHunter så är det fullt av färger som beivsar att hon är ett stort fan av starka färger och vågade tryck.

The Lion Hunter om solglasögon

Hon är också beroende av solglasögon så vi är peppade på att samarbete med henne och förse hennes kärlek för solglasögon. Kolla in henne i ett par supertrendiga Fendi solglasögon.

Utöver att hon driver en underbar blogg så är Mo även en ambassadör för Huffington Post, FASHION Magazine och The W Dish för att nämnanågra. Och det är inte allt, på ETSY kan du också hitta kjolar (för alla) och annat fint – allt är designat och tillvekrat av Mo själv.

En modeinspiration

Med en större storlek än vad många skulle associera med modebloggare så har Mo haft sina egna barriärer att ta sig över, och bortsett från all underbar modeinspiration hennes blogg har så har den också underbart positiva meddelanden med smittsam självförtroende. Kolla in hennes blogg här och följ hennes Instagram.

Bilder från: The Lion Hunter

Skriv En Kommentar

Your email address will not be published.