SmartBuyGlasses

Kvinnan bakom Short Presents – Kayla Short
, / 707 0

Kvinnan bakom Short Presents – Kayla Short

SHARE
Kvinnan bakom Short Presents – Kayla Short

En kärleksaffär från lärare till trendsättare

Omskriven i The Huffington Post, hennes egna företag, en “take-no-priosners”-inflygning så är Kayla Short en snabbt växande modebloggare som man bör hålla ögonen öppna för detta året. Ni kan hitta hennes modeblogg här.

När Kayla dök upp på vår radar förra året så kunde vi inte hjälpa oss från att dras in i hennes never-ending gröna ögon inducerande Instagram och de underbara OOTD inläggen, såklart med inspo från diverse designerns. Här verkade det som vanligt – ännu en modebloggerska vars liv bara handlar om leende och livsnjutning.

En ödmjuk start…

De flesta skulle nog bli förvånade av att få reda på att jag egentligen inte är en kvalificerad lärare – Kayla.

”De flesta skulle nog bli förvånade av att få reda på att jag egentligen inte är en kvalificerad lärare – Kayla”, säger Kayla, och strax därpå så dyker vi in i livet av Short Presents. Short Presents – enligt hon själv, är en blogg som fokuserar på mat, mode, skönhet och resor, men detta är en ganska blygsam beskrivning. Hennes blogg är perfektion av inspiration och allt som är vackert och underbart. ”Jag började blogga när jag var lärare för att hålla koll på mina recept och det blev snabbt ett sätt för mig att dela mina intressen från mat, mode, skönhet och resor”, säger Kayla.

När man tittar på hennes blogg ser det ut som hon har gjort något helt nytt när det gäller modebloggande. Men det har inte alltid varit så smidigt som det ser ut. ”Den mest utmanande delen av att blogga var när jag jobbade heltid… och försökte balansera allt samtidigt. Nu när det är mitt heltidsjobb så kan jag hantera allt mycket bättre. Det blir lite av ett problem då jag bor på östkusten, så mitt största problem är vinden. Antingen så blåser mitt hår runt omkring eller klänningen. The struggle is real,” säger hon och skrattar.

Det kan bli väldigt stressigt när jag väntar på ett paket som inte har anlänt och en deadline närmar sig – Kayla

Som ett barn så passade Kayla aldrig riktigt in, detta blev ganska klart när vi frågade henne vem hennes första stilikon var. ”Elton John eller Zsa Zsa Gabor” svarade hon.

Min mamma brukade kalla mig Elton eller Zaza hela tiden för jag ville alltid vara klädd ett visst sätt eller ha smink på mig. Jag hade på mig alla mina assesoarer, och ville alltid ha fina skor, fixat hår, och såklart mina solglasögon – min favoritdetalj! – Kayla

Kaylas underbara humoristiska modestil i sina tidiga år har sedan sjunkit ner någorlunda. Idag har hennes teatraliska stil blivit ersatt med mer skräddaranpassade val som är mer raffinerad. Hon har utvecklats till en mer pragmatisk fashionista – glasögon inkluderad.

En kärleksaffär med glasögon…

Jag lider av migrän så solglasögon är lika praktiska som de är modevänliga för mig. Jag känner också att de VERKLIGEN sätter pricken över I:et på en look – jag känner mig nästan naken utan mina solglasögon – Kayla

Kayla var snäll nog att dela några av hennes insikter från hennes favoritbågar och…. Vilka snygga val!

Handla Givenchy här

Det är något med en vintage-formen hos dessa Givency-bågar som drog in mig. Men också för att de såg lite mindre ut. Jag har ett litet ansiktet, så det är svårt att hitta enn par brillor som passar min asniktsform, med dessa så var det kärlek vid första ögonkastet. Och jag vet att jag kommer använda dem OFTA. Och jag har en soft spot för svarta brillor (kom igen, de passar till allt).

Jag älskar dessa bågarna, materialet är underbart, kanske är det för att färgen passar perfekt till min hårfärg, och hudfärg, men de är mina go-to.

Katt-ögon-solglasögon alltid.. De är tidlösa och kommer aldrig gå ut ur stil i mina ögon – bad pun intended!

Nu blir vi personliga…

Bortsett från de oändliga anledningarna till att älska hennes blogg, en sak som glänser igenom är hennes ödmjuka perspektiv, hon är ganska medveten om att hon inte är en ”one woman show”.

Short Presents var faktiskt en gåva, och onekligen den bästa jag någonsin har fått. Min pojkvän såg något i mig som jag inte ens visste existerade, och han startade min blogg.. Han är fortfarande väldigt hjälpsam ännu, och jag räknar mina lyckostjärnor varje dag att han är så generös med sin tid och hans support. Han är verkligen den bästa Instagram/blogg-maken. Han är lika rolig som jag, så han pushar mig verkligen till att vara mig själv, vilket lyser igenom mina bilder och mina sociala medier – Kayla

Det är tidig kväll på en fredag och Kayla väntar på hennes flyg tillbaka hem. Hon är påväg från från ett event där hon var hedrad av The Huffington Post (vid samma sida som preimärministern av Kanada och Drake kan vi tillägga) och hon listar event som dessa till hennes framgång.

Närvara, närvara och närvara på event!! Det låter kanske som bortkastad tid, men jag tror verkligen att det finns ett stort värde i att träffa folk i verkligheten. Jag får de bästa och mest lojala följarna efter att ha träffat dem i verkligheten – Kayla

Påväg upp…

Det är en upptagen tid för Miss Short. Medan hon är lite tillbakadragen med att avslöja hennes planer så delar hon ändå lite. ”Jag har några roliga kampanjar på gång som du inte vill missa, men jag ska även iväg och resa så missa inte nu några underbara bilder. Trots att jag rest mycket så tröttnar jag aldrig på det.” Med hennes framgång så har hon dragits till olika sociala medier och det gillar hon.

Jag ÄLSKAR alla plattformar för olika anledningar och jag älskar att connecta med människora, men Snapchat har nog varit min favorit under senare tid. Jag ser Snapchat som det bästa sättet att presentera mig själv – Kayla

Så vad ser hon fram emot när hon lyckas få lite ledig tid?
”Dans! Jag brukade vara danslärare (magdansös av alla saker), men jag sedan skalat ner på det för att ge mer tid åt resande, men jag tar fortfarande danslektioner, och jag ÄLSKAR DEM. Du kan ofast hitta mig pröva ett nytt danssteg näst intill vart som, eller så sjunger jag på min favoritlåt.”
Och hennes konstigaste intresse?
”Helt ärligt så tycker jag de flesta av mina intressen är konstiga. Jag är ett weirdo ungefär 99.9% av tiden, så de mesta jag gör är förmodligen ”konstigt” för somliga personer. Speciellt det faktum att jag inte gillar att shoppa åt mig själv. Jag är mycket mer intresserad i att hjälpa andra att hitta en snygg look, eller få dem att må bättre med sig själv. Jag brukar känna att jag inte behöver det så mycket.”

En tjej med hjärta av guld! Kolla in Kaylas modeblogg, Short Presents här och absorbera hennes stil med ett par bågar från SmartBuyGlasses.

Bildkälla: pinterest/shortpresents.com

Skriv En Kommentar

Your email address will not be published.