SmartBuyGlasses

Double Bridge Solglasögon – Dubbelt coolt!
, / 1109 0

Double Bridge Solglasögon – Dubbelt coolt!

SHARE
Double Bridge Solglasögon – Dubbelt coolt!

Modetrender kommer och går och man måste agera snabbt om man vill hålla sig uppdaterad. Vi har bevittnat några viktiga trender inom solglasögon branchen , och några av dem fortsätter att komma upp igen år efter år. En av dem är double bridge solglasögon.

Tom Cruise introducerade oss till dom tidlösa, klassiska Ray-Ban Aviator solglasögon efter utgivandet av Top Gun 1986, Daniel Craig inspirerade en Tom Ford-rörelse från det ögonblick som vi såg honom i dem i Specter trailern och det finns många andra som har startat många trender för solglasögon.

aviator tom cruise och daniel craig tom ford

Bilder från Bondsuits.com och Quotesgram.com

Vi tror på att nästa stora trend, säsongens hype är dom coola dubbel bridge solglasögonen. Vi visar dig ett urval av dom här.

Säsongens samlingar för hösten är redan här och man ser modellerna överallt. Vi har sammanställt en lista över solglasögon som alla kan bära upp utmärkt:

Ray-Ban RB4256 New Gatsby

ray ban double bridge smartbuyglasses

Ray-Ban RB4256 New Gatsby-solglasögon som har nylonbelagda titan templar som ger en perfekt komfort. Den skruvfria Light Ray-tekniken ger en väldigt fin visuell bild tillsammans med en design som ger den perfekta detaljen till varje outfit.

Prada PR13QS Cinema

prada cinema double bridge smartbuyglasses

Prada PR13QS Cinema solglasögon ger rätt känsla av elegans för att du ska känna dig trendig den här säsongen. Detta autentiska par kommer i solida och subtila färgalternativ belagda med metalliska guld / silverramar. Den dubbla bron ger verkligen en touch av elegans.

Alexander McQueen AM0001S

alexander mcqueen double bridge

Oavsett om du är på väg till stranden eller om du besöker glamorösa ställen i stan så är dom här bågarna perfekta. Alexander McQueen AM0001S solglasögon är ett bra komplement till alla kläder och gjorda för alla tillfällen. Gör dig redo att vara höjdpunkten på varje event.

Ray-Ban RB4253

ray-ban double bridge smartbuyglasses

När det gäller att ta fram nya trender så leder Ray-Ban vägen och fortsätter att imponera. Det handlar om ett färgstarkt förtroende denna säsong, och med alla färgområden av Ray-Ban RB4253 solglasögon att välja mellan, kan du se fram emot att vara den ledande fashionistan. Strålande transparenta toner, en perfekt metall dubbelbrygga och ett brett utbud av blixtlinser som ger färgstänk till din outfit. Det kommer att bli en färgfylld fest den här sommaren.

Puma PU0013S

puma double bridge smartbuyglasses

Från färgerna, strukturen och mönstren är Puma PU0013S solglasögon en spektakulär mix för en säsong fylld med skoj. Ramarna är gjorda av acetat och stilfullt förseglade med signatur Puma loggan. Solglasögonen är super lätta och en ger total komfort. Detta är definitivt ett par som är gjort för ditt utseende.

Celine CL 41077/S Bridge

celine double bridge smartbuyglasses

Dom här bågarna är den nya definitionen av smakfull modekänsla och signaturen på sidorna av bågarna ger en hint av glamour. Den extra metalldubbelbron på det här fina paret Celine CL 41077 / S-solglasögon passar dom flesta ansiktsformerna väldigt bra.

 

Skriv En Kommentar

Your email address will not be published.