SmartBuyGlasses

Vem är Smooth Dogg?
, / 991 0

Vem är Smooth Dogg?

SHARE
Vem är Smooth Dogg?

Aldrig tidigare har det varit viktigare för varumärken att delta och ta ställning i samhällsfrågor för att vara aktuella. Det är idag nödvändigt för företag att vara värdedrivna och tydligt kommunicera sina värderingar för att få konsumenter att identifiera sig med dem. I en tid då många varumärken väljer olika typer av kändissamarbeten eller att få influencers att förmedla deras budskap väljer FinTechjätten Klarna att samarbeta med ingen mindre än något otippade Snoop Dogg. Kampanjen som släpptes den 17e Januari i år innebär att Snoop Dogg som tidigare varit en flitig namnbytare, nu gått in som delägare i Klarna och således bytt namn till Smooth. I ett pressmeddelande meddelar Klarna att Snoop Dogg har gått in som investerare. För att förtydliga hur smidigt och friktionsfritt det är att betala med Klarna syns Snoop i tre olika reklamfilmer där han bland annat brer gyllene jordnötssmör på en närmast oändligt lång macka, ligger i en säng bäddad helt i silkeslakan med sina afghanhundar och en visar hans kröning till just Smooth Dogg.

Reklamkampanjen kan till synes verka osammanhängande och otippat. Klarna säger att deras kampanj “Get Smoooth” syftar till att du, oavsett om du är konsument, affärsinnehavare eller kändis som Snoop, så kommer Klarnas tjänst göra ditt liv smidigare och problemfri. Och vem passar bättre att fronta en sådan kampanj om inte Snoop Dogg, som är smooth personifierad.

Mottagandet av Klarnas kampanj har varit varmt och hyllats från många håll. Det diskuteras friskt på sociala medier men även i ekonomiska tidskrifter som Dagens Industri eller PR- och reklamsammanhang där det hyllas som en riktigt väl genomförd marknadsföringskampanj. Än är det för tidigt för att se genomslagskraften och påverkan av Klarnas Smooth-kampanj med Snoop Dogg i spetsen, men hittills har Klarna trendat på flera håll bland annat Twitter och har onekligen skapat ett buzz omkring sig. En sak är iallafall säker – det är en kampanj som sticker ut.

Vill du sticka ut precis som Klarna? Sno stilarna från reklamfilmerna med bågar från SmartBuyGlasses.se – betala med Klarna

Ermenegildo Zegna EZ5023

 

Hugo Boss Boss 0718

 

Saint Laurent SL 214 KATE

 

Fendi FF 0149/S IRIDIA ZI9/08

 

Skriv En Kommentar

Your email address will not be published.