Grid banner
Filtrera & Sortera

Prada Solglasögon

420
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 420 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Prada
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
2000 kr5894 kr

Prada Solglasögon

Prada lanserades 1913 och specialiserade sig ursprungligen på bagage och handväskor av lädervaror. Numera har de olika modeprodukter och har gjort en stor inverkan i glasögonindustrin med Prada solglasögon. Prada är ett mode statement i sig själv, med designer kollektioner av parfym, skor och glasögon. Prada solglasögon är alltid snygga, alltid trendiga och alltid otroligt lyxiga.


Solglasögon Prada: Herr & Damkollektion

Prada solglasögon är subtilt extravaganta och den sofistikerade individens val. Kollektionen gör att du sticker ut från mängden och lägger till en distinkt touch i din vardagliga outfit. Med så många färger och ikoniska ramar att välja mellan har du inga problem att hitta paret för dig. För att komma igång, prova vår ansiktsformguide för att se vilken ramstil som passar dig bäst.


Prada solglasögon herr

Ett klassiskt, snyggt utseende för herrarna, herr Prada solglasögon som matchar alla modekänslor och visar upp din fantastiska smak av glasögon accessoarer. De är lämpliga för både kontors- och hemmakläder och passar ihop med alla kläder när som helst på året. Ta en titt på den eleganta men ändå fantastiska Prada PR51OS och Prada PR57XS. För att se hur de ser ut på dig, ta en titt på vår virtuella prova på funktion.


Prada solglasögon dam

Solglasögon dam Prada uppvisar ett distinkt, förföriskt och snyggt utseende som får huvuden att vända vart du än går. För att göra århundradets modestatement, kolla in cat eye Prada PR01VS och den djärva, geometriska Prada PR16RS New Triangle. Känn din inre djävulen bär Prada idag med solglasögon i olika färgkombinationer, former och stilar.


Handla hos SmartBuyGlasses

Köp nya Prada-solglasögon från SmartBuyGlasses så ger vi dig 24 månaders garanti på linser och 100 dagars returrätt. Vi bjuder också på en prisgaranti, så vad väntar du på? Köp nu! Oavsett vad du går för, så är detta märke en god investering som kommer vara i många år framöver.