Home/Solglasögon
Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
160 kr22492 kr

Solglasögon

SmartBuyGlasses är en onlinebutik för billiga solglasögon i Sverige, inkluderande solglasögon med styrka, varje dag till låga priser. Bläddra genom våra stilar online och kolla vad som bäst passar din ansiktsform genom att använda vårt “selfieläge” verktyg. Genom att enkelt ladda upp en bild av ditt ansikte och sedan lägga på glasögon direkt på bilden kan du kolla hur de senaste designer stilarna passar din look.

 

Älskar du hur designer solglasögon ser ut och känns men inte prislappen som kommer med det? Vi garanterar dig det bästa priset du kan hitta när du handlar hos SmartBuyGlasses. Hitta dina nya favorit solglasögon från din favoritdesigner eller märke som finns tillgängligt på vår hemsida och du kan tryggt betala efter du provat varorna med Klarna eller dela upp betalningen efter dina möjligheter. För mer information om hur du beställer och mer information av vår returpolicy kan du kolla vår FAQ och om vi inte har svarat på din fråga så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

 

Behöver du nya solglasögon under COVID? Bläddra, prova och köp online hos SmartBuyGlasses.

 

Var man kan köpa solglasögon

Glöm allt som du trodde du visste om var du kan köpa solglasögon. SmartBuyGlasses är en onlinebutik för glasögon som har alla de senaste märkena och designen av solglasögon som alla är möjliga att köpa som vanliga polariserade solglasögon eller solglasögon med styrka. Vi har löst hur du kan söka och hitta det perfekta paret av solglasögon till det mest prisvärda priset från alla dina favoritdesigners och stilar. Om du råkar välja en stil eller form som du inte är helt nöjd med så erbjuder vi dig även fri retur.

 

Vårt utbud för solglasögon dam, solglasögon herr och solglasögon barn inkluderar alla dina favorita internationella märken som Ray-Ban solglasögon och Gucci solglasögon. Vår köpprocess online ger dig möjlighet att shoppa bekvämt från ditt egna hem i din egna tid. Sök igenom våra designermärken som Celine solglasögon eller filtrera efter stil som cat-eye solglasögon eller runda solglasögon eller efter färg som tortoise ramar. Letar du efter polaroid solglasögon har vi ett stort utbud likväl som för clip on solglasögon om du bara letar efter ett komplement till dina vanliga glasögon.

 

När det kommer till att söka efter det rätta paret solglasögon så finns det mycket att tänka på. Solglasögon är mer än att bara skydda dina ögon från starka solstrålar. Det rätta paret solglasögon kan helt hjälpa eller stjälpa din look. Att shoppa för den rätta ramen, formen och storleken är väldigt viktigt för att hitta det ultimata paret som du kommer älska, inte bara första gången du provar dom, men också varje gång efter det. Solglasögon är också ett bra sätt att höja en outfit. Casual jeans och en t-shirt ger en mer avslappnad look men med ett par överdrivna par ramar från Dolce & Gabbana eller ett par stilrena Armani solglasögon kan du få huvuden att vända sig efter dig.

 

Tradionellt när du har gått för att shoppa solglasögon har du troligen behövt dra med i alla fall en kompis som kan kolla så att det du ser i spegeln är det dom ser också. Det finns ingenting värre än att bli kär i en stil eller design, som en Emporio Armani ram, bara för att få reda på att det du har tagit med hem faktiskt inte var så smickrande som du trott. Att ha med en kompis som kan kolla solglasögonen åt dig har varit det bästa sättet att försäkra sig om att du får ett objektivt råd om stilar och former som du funderar över. Med nu så behöver du inte oroa dig och speciellt inte ni behöver receptbelagda solglasögon. När du shoppar efter ett par ramar med styrka så är det ofta krångligt att se hur ramarna faktiskt ser ut på. Du kan inte ha på dina glasögon med styrka i medan du provar de senaste bästsäljarna, så du är inte helt säker på hur dom ser ut förrän du har köpt dom och kan se dig själv mer klart när du har dom på dig hemma. Nu har vi ändrat allt det. Nu kan du shoppa online med självförtroende och använda vårt unika “selfieläge” alternativ när du söker efter Prada eller Versace solglasögon. Genom att ladda upp ett foto av ditt ansikte till vår webbsida, så kan du virtuellt prova på hela vår kollektion av solglasögon och få en klar bild av hur dom ser ut på. Inga oklara kanter eller undra om din kompis smak är att lita på eller inte. Du kan nu se hur du ser ut när du bär någon av våra klassiska stilar och nya ramar snabbt, enkelt och för hur många olika stilar som du vill.

 

Ansiktform

Så, nu när du vet det bästa sättet att söka, prova på och bestämma dig för de senaste stilarna av solglasögon tillgängliga från märken som Hugo Boss och Ralph Lauren, hur ska du veta att du har valt några av de mest smickrande stilarna? Har du nånsin hittat ett par vackra Tiffany & Co solglasögon och sen inte varit helt säker på att dom faktiskt passar ditt ansikte?

 

Den första regeln när det kommer till att köpa solglasögon är samma som när du köper vilka glasögon som helst, och en ganska uppenbar en: Du ska alltid välja en ramtyp, form och storlek som passar ditt ansikte. När det kommer till ramstilar så kan du generellt gå efter att välja en stil som är direkt motsatt till din naturliga ansiktsform. Det kanske låter bakvänt, men precis som det gamla ordspråket, motsatser dras till varandra. Genom att välja en form som är det motsatta av ditt ansikte så neutraliserar det snarare än framhäver din naturliga form. Till exempel, någon med ett fyrkantigt ansikte skulle passa bäst i ett par runda ramar för den mest neutrala och smickrande looken. Dom jobbar för att släta ut dina neutrala vinklar och skapa en snällare mjukhet runt dina kanter av ditt ansikte. Folk med ett fyrkantigt ansikte har generellt en käklinje som är ungefär samma bredd som deras panna. Klassiska fyrkantiga ansikten inkluderar Orlando Bloom.

 

Om du har ett fyrkantigt ansikte men inte riktigt gillar mjuka eller runda ramar, då kan du gå för ett par klassiska aviator glasögon som också passar din ansiktsform. Att välja en klassisk stil som fighter pilot ramen ser till att dina nya solglasögon är tidlösa, som enkelt tar dig från en modetrend till en annan genom att alltid se skarp och stilren ut.

 

Om du har en rund ansiktsform, då ska du leta efter den motsatta stilen av ramar och du ska kolla efter våra fyrkantiga stilar. Klassiskt fyrkantiga ramstilar är alltid i trend, speciellt från märkena Persol och Oakley solglasögon. Du vet att du har ett runt ansikte om den bredaste delen av ditt ansikte är dina kinder. Att välja en angulär ram kommer inte bara komplettera din neutrala charm men kommer också ge ditt ansikte en mer angulär och längre look, vilket normalt är väldigt slimmade och smickrande.

 

För någon med en rund ansiktsform och mörkare hud och hårtoner så kan du gå ut lite hårdare när det kommer till starkare former och välja en mörkare glaston och ramfärger. För någon med ljusare hy och hår, mjuka och snälla bruna och bärnstens färger är dina bästa vänner, speciellt om du har en snäll kurva på dom. Om du är ett stort fan av mörkare glas och ramfärger så är det okej också. Var bara uppmärksam på att dina nya solglasögon kan se ut lite som en specialagent från 80-talets kioskvältare. Det kan vara exakt vad du är ute efter såklart och då go for it! Du kommer hitta snygga stilar från märken som Tom Ford solglasögon och klassiska designs som Ray-Ban Wayfarer.

 

Solglasögonälskare med ett långt ansikte - folk med ett ansikte som är längre än det är brett - den runda ramstilen är också din vän. Styling effekten som du letar efter är att väga upp längden av ditt ansikte snarare än att förlänga det. Att välja ramstorlekar som är bredare än ditt ansikte kommer bara accentuera hur långt ditt ansikte är. Idealiskt så vill du välja en ram som har ett ungerfär 1:1 förhållandet mellan bredd och längd som den klassiska clubmaster stilen med en tung överdel och ramfri underdel. Använd vår storleksguide online för att säkerställa att du väljer den perfekta storleken för ditt ansikte.

 

Folk med en triangulär ansiktsform har ett punkt eller väldefinierad haka som drar din ansiktsform neråt och mot en punkt. För den här typen av ansiktsformer, passar rektangulära eller större ramar perfekt. Dom balanserar ut den naturliga smalheten av din käklinje, speciellt om du har ett skägg eller bredare drag. I så fall, håll fast vid större bågar. För fagrare drag i triangulära former, välj en smalare båge och små storlekar.

 

Med våra senaste stilar av solglasögon från märken som Chloé erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av blue light ramar. Blåljus ramar är speciella glas som har en reflekterande ytbehandling som är utformad för att minska ansträngningen i ögonen orsakad av enheter med blått ljus som dina smarta enheter och datorskärmar.

 

Kolla igenom hela vårt utbud av solglasögon från de bästa och mest populär internationella designermärkena. Du kommer alltid hitta bästa priset på dina favorit stilar och designers online inkluderande våra barnsolglasögon.