Home/Solglasögon/Balenciaga
Grid banner
Filtrera & Sortera

Balenciaga Solglasögon

247
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 247 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Balenciaga
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
2942 kr10007 kr

Balenciaga Solglasögon

Balenciaga glasögon är välkända över hela världen och har en excentrisk design för människor som vågar vara annorlunda. Balenciaga solglasögon är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem starka och hållbara. Välj från vårt sortiment av Balenciaga-bågar med ett stort utbud av stilar och färger.

 

Huset Balenciaga grundades för decennier sedan av den spanska designern Cristóbal Balenciaga och var mycket nedlåtande av de spanska kungligheterna och aristokraterna. Balenciaga-varorna ägs för närvarande av Kering, det franska multinationella företaget, och inkluderar designerkläder, motorcykelinspirerade lädervaror, skor, handväskor, dofter, smycken, halsdukar och andra modeaccessoarer. På glasögonfronten är Balenciaga favoriserad för sina vintageinspirerade design med modern stil som tilltalar sofistikerade smaker. Balenciaga-produkter finns på deras exklusiva butiker i USA och flera andra platser internationellt.

 

Balenciaga solglasögon online

 

Den senaste 2014 års kollektion av Balenciaga-bågar är verkligen fantastisk. Erbjuder stilar med hel och halvram; dessa brillor finns även i klassiska runda, pilot-, fyrkantiga, oversize och andra trendiga former. Säsongens heta val är oktagonala solglasögon och oversize bågar med geometriskt motiv. Dessa bågar är tillverkade av metall och acetat av högsta kvalitet och kommer med linser av polykarbonat. Speciellt behandlade för att göra dem reptåliga och anti-reflekterande, linserna har bra hållbarhet och livslängd.

 

Balenciaga-linserna är lätta och tio gånger mer motståndskraftiga mot stötar än de flesta andra linser, och erbjuder 100 procent skydd mot de hårda UV-strålarna. Du kan kolla in den nya Balenciaga glasögonkollektionen online på SmartBuyGlasses, där du kan vara säker på en äkta produkt som backas upp av en 24-månaders tillverkargaranti och gratis hemleverans till din dörr, var som helst i världen.

 

Köp 2019 Balenciaga glasögon

 

Förutom modesolglasögon erbjuder märket också det bredaste urvalet av Balenciaga glasögon för dem som bär glasögon. De fantastiska designerbågarna som finns gör enfärgade glasögonbågar arkaiska. Val i ramar inkluderar nu snygga former tillsammans med häpnadsväckande färgkombinationer. Så varför fastna för de neutrala tonerna - svart, brunt och beige - i glasögonbågar när du kan lägga händerna på färger som är trendiga, eleganta, coola och absolut i framkant av modernt mode!