Sortera efter

Mest populära bågar

Storlek

  Glasets bredd


 • 40 mm
  80 mm
  Ok        

Solglasögon för kvinnor

Välj bland 180 varumärken

Solglasögon for Women

För kvinnor har valet av mode alltid varit gränslöst och under åren har det bara blivit bättre och bättre. Däremot finns det alltid ett viktigt tillbehör som dominerar allt, nämligen solglasögon. De har varit en viktig faktor i modehistorien och har skyddat kvinnors ansikten i årtionden. Med ett mer blygsamt ursprung som ett redskap för att skydda mot solens farliga UV-ljus, har solglasögon utvecklats till en enorm modeindustri som växer exponentiellt med allt mer glamourösa skapelser att välja bland. Solglasögon för kvinnor är ett modeval för att uttrycka stil, personlighet och skönhet. Kvinnor älskar dem eftersom de belyser ansiktsdrag och gör en garderob komplett.

I dag finns det många designersolglasögon att välja från, inklusive retrostilar, cat eye, aviator-style och överdimensionerade för att nämna några. Om du letar efter ditt drömpar bör du tänka på vilka solglasögon som passar din ansiktsform bäst och lyfter fram dina bästa egenskaper. Om du är osäker på vilken ansiktsform du har, kolla in vår Köpguide för mer detaljerad information. Solglasögon är skapade för att lyfta fram bra egenskaper i ditt ansikte och är det första någon ser när de tittar på din klädstil. När du tagit reda på vilken form du har är du ett steg närmare dina favoritsolglasögon.

Det senaste inom designersolglasögon är retro-stilen. Trendiga, coola och roliga; ett par retro solglasögon kompletterar utan problem vilken outfit helst. För att inte tala om den bästa egenskapen med denna stil, mångsidigheten, de passar nästan alla ansiktsformer. Populära märken som Tom Ford, Dolce & Gabbana, D&G och Ray-Ban erbjuder alla solglasögon som är perfekta för hipsters. De är avsedda för de som vill ge energi till sin look, visa sin personlighet och göra sitt vardagsmode mer klassiskt. De vintage-inspirerade retrobågarna gör nästan alla klädstilar kompletta och finns i många olika lockande färger och former.

En annan klassisk stil att hålla utkik efter är John Lennon-stilen med små, runda glas på tunna bågar. Denna ursprungliga och tidlösa stil passar kvinnor med något mindre ansikten och finns i ett stort utbud av trendiga glasfärger snyggt kontrasterande mot metallbågar. Ett par av dessa fantastiska solglasögon ger dig ett sofistikerat utseende.

För kvinnor med en mer urban, bohemisk stil är det aldrig fel med ett par aviator-styles. Det är en modestandard; att äga ett par aviator-style är ett måste. De passar samtliga ansiktsformer och de flesta stora märken erbjuder många olika innovativa varianter av denna klassiska stil. För några av de mest iögonfallande modellerna av aviator-style bör du satsa på Tom Ford, Ray-Ban, Gucci, Carrera och Versace.

Oavsett stil finns det alltid ett par solglasögon som passar just dig. Vi på SmartBuyGlasses har valt ut flera bästsäljare som vi vet att du kommer att älska. Se vårt stora utbud av märkessolglasögon och glasögon för att hitta ditt favoritpar.

Anmäl dig för ett gratis, exklusivt medlemskap

Registrera Dig
ELLER
Logga in med Facebook

Exklusiva Funktioner

 • Spåra Din Beställning
 • Enkel ombeställning
 • Sparade recept
 • Expresskassa
 • Exklusiva Rabatter och Utförsäljningar
Genom att gå med i SmartBuyGlasses så godkänner du Regler och Villkor

Anmäl dig för ett gratis, exklusivt medlemskap

Vad är ditt kön?

När fyller du år?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Genom att gå med i SmartBuyGlasses så godkänner du Regler och Villkor

Anmäl dig för ett gratis, exklusivt medlemskap

Vad är ditt kön?

När fyller du år?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Genom att gå med i SmartBuyGlasses så godkänner du Regler och Villkor

Tack,

Du är redo!
Besök Medlemskap

Glömt Lösenord

Vänligen ange din e-mail nedan. Vi kommer skicka en länk så att du kan återställa ditt lösenord.
Skicka E-Mail

Problem?

Tveka inte att Kontakta oss

Glömt Lösenord

Vi har skickat ett e-mail med instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.

Kolla din skräppost om du inte har mottagit några instruktioner inom ett par minuter.

Problem?

Tveka inte att Kontakta oss

Återställ lösenord

Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken
Spara och Logga in

Problem?

Tveka inte att Kontakta oss

STYLE FINDER

Få rekommendationer på vilka glasögon som skulle passa dig bäst.

Är du…

Kvinna

Man