Home/Glasögon/Valentino
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Valentino
Alla Märken
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
50 mm55 mm
Pris
1204 kr1840 kr

Glasögon

Om de solida svarta Valentino-glasögonen ger ett intryck av hårdhet eller dominans, är det inte meningen. Valentino i svart är helt enkelt stilrena och tuffa. 

 

De bästa glasögonen måste vara en självrepresentation, annars är det ingen idé att bära dem. Tänk inte på svarta Valentino-glasögon som distanserade och kalla – tänk på dem som förtjusande, kunniga, vågat optimistiska samtidigt som de är förankrade i verkligheten. Där Valentino glasögon verkligen kommer till sin rätt är färgerna de kan erbjuda. Fantastiska rosa, chockerande trätoner. Härliga banangula, eleganta elfenben och ben.

 

Valentino

Kolla in Valentino 5582 i gult. Som ett mjukt och segt godis, förutom med en ryggrad, träffar denna gula godis verkligen plats en varm solig dag. Med ett högt mineralvatten och solen över huvudet kunde ingenting vara närmare sanningen. I opalrosa, det är träningsutrustning möter en lång pendling. Det är allt ett hektiskt liv innebär. Det är att beställa vin på en restaurang – fylla i skattedeklarationer, ta helgen för att spendera med familjen – komma ikapp på jobbet veckan efter.

 

I rött är det helt enkelt att kasta ner handsken. Vill du ha en tävling? Nej? Det trodde jag inte riktigt. Var inte rädd för att ge utmaningen när tiden är mogen. Var inte rädd för att gå med din magkänsla, din instinkt. Var inte rädd för att gå med Valentino glasögon.

 

Valentino glasögon Australien

I rosa mörkgrå är Valentino 5525 varm och relaterbar, men också beräknande bakom kulisserna. Den trivs med sin egen intuition och sätter sedan igång sina visioner. Det är perfekt, väluppfostrat och artigt, om du har råd med samma artighet. Annars, se upp för den elaka streaken....


I rött palladium är det utmanande åskådare att göra det första steget. Den är säker på sin position. Den har en stabil fot på pallen och kommer inte att brottas bort. Det är en modig person som försöker, det är allt vi vet om dessa Valentino-glasögon. Det är en modig person som försöker flytta den från sin rättmätiga plats på bergstoppen. Om Valentino inte ger den kristallklara klarheten du gillar, kolla in denna genomträngande samling av Mont Blanc bågar. Det ryktas att de som bär Mont Blanc ibland kan se rakt igenom människor, men vi skulle inte ta det så långt. Vad som är säkert är att det kommer att bli svårare för andra att smyga en förbi dig. Det är inte så att du kan se rakt igenom dem – det är att de inte kan se förbi dig.