Home/Glasögon/SmartBuy Kids
Grid banner
Filtrera & Sortera

SmartBuy Kids Glasögon

241
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 241 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • SmartBuy Kids
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
42 mm54 mm
Pris
240 kr525 kr

SmartBuy Kids Glasögon

Att hitta rätt glasögon till ditt barn kan vara svårt. I SmartBuy Kids kollektionen är vi säkra på att du kommer hitta rätt! Det finns en mängd olika material och former att välja mellan, men ibland kan det bara göra valet ännu svårare. I vår online-butik behöver du inte vara orolig, vi har alla verktyg du behöver för att hitta rätt. Du kan enkelt navigera i vårt utbud av över 350 barnglasögon genom att använda filterfunktionen. Billiga barnglasögon med hög kvalité är garanterat vid köp av SmartBuy Kid.

 

Glasögon till Barn Online: SmartBuy Kids

I vårt exklusivt stora utbud av barnglasögon hittar du billiga glasögon med hög kvalité för de yngre. Vi har mängder av olika glasögonbågar för barnrunda glasögonpilotglasögonsportglasögon och blåljusblockerande glasögon. På SmartBuyGlasses Sverige kan du köpa glasögon till barn för så lite som 133 kr

 

Utforska vår hemsida och låt ditt barn testa glasögon direkt på skärmen med vårt ‘Virtuell Prova-På’-verktyg. Använd verktyget för att göra shoppingupplevelsen extra rolig, du kan testa hundratals olika bågar i bekvämligheten av ditt egna hem.

 

Barnglasögon med Styrka

För att hjälpa dig med köpet av barnglasögon med styrka har vi några enkla tips till dig för att hitta det ideala paret.

 

1. Gör en ordentlig synundersökning från en legitimerad ögonläkare för att vara säker på att få rätt recept. Alla glasögonrecept kan du enkelt skanna in i kassan eller skriva in manuellt.

 

2. Välj rätt material på glasögonbågarna. Plast- och metallbågar är båda väldigt hållbara och passar utmärkt för barn.

 

3. Välj rätt glas till bågarna. Vilket material glasen är tillverkade i gör stor skillnad. Se till att välja rätt från början, behöver du hjälp kolla in vår guide här.

 

Blåljusblockerande Glasögon för Barn

Barn spenderar alltmer tid framför olika elektroniska skärmar, av många olika anledningar: i skolan, för att spela, läsa och plugga. Vi rekommenderar att du lägger till blåljusblockerande glas, dessa hjälper till att blockera det skadliga blåljus som strålar ut från alla skärmar. Blåljus kan ha flera negativa effekter på ditt barn såsom huvudvärk, problem att sova och sämre syn på långt avstånd. Men var inte orolig! I alla våra glasögonbågar kan du lägga till zFORTⓇ blåljusblockerande glas. 

Vill du läsa mer om blåljus och den skadliga effekt det har på vår syn? Kolla in vår artikel från Optiskt Centrum här.

 

Glasögon till Barn - Våra Favoriter

SmartBuy Kids erbjuder en stor mängd olika barnbågar i alla former och färger som du kan tänka dig!

 

  • Alissa - en oval modell som finns tillgänglig i sju olika färger, dessa barnbågar är perfekta till alla barn. Som med alla våra bågar kan du specialanpassa dem med det glasmaterial som passar bäst för ditt barn, samtidigt som du kan vara helt säker med vår 24 månaders garanti!

 

  • Phakie - dessa barnbågar är tillverkade i acetat vilket gör dem perfekta för aktiva barn som gillar att sporta eller bara vara ute och leka, utan att tumma på bekvämlighet och stil. Phakie-modellen finns tillgänglig i fyra färger: svart, rosa, lila och matta. Du får dessutom alltid 24 månaders garanti!

 

  • Eleonor - tillverkad i stryktålig plast och i hela 7(!) olika färger är vi säkra på att ditt barn kommer älska dem! Prova glasögonen enkelt online med ‘Selfie View’ och låt ditt barn hitta rätt färg. Självklart får du även med dessa barnbågar 24 månaders garanti!

 

Virtuell Prova-På

SmartBuyGlasses revolutionära verktyg ‘Virtuell Prova-På’ är ett online verktyg som löser alla potentiella problem med att inte kunna testa solglasögon på plats. Det är enkelt och helt gratis! Du kan testa tusentals olika stilar för att se hur de ser ut på just dig. Följ bara dessa två enkla steg.

 

Steg 1: Spela in en selfie-video. Vi kommer guida dig igenom en enkel process och visa hur du kan använda din dator, mobil eller surfplatta för att spela in en snabb fem sekunder lång selfie-video.

 

Steg 2: Testa glasögonen online! Under populära val kan du hitta alternativet att filtrera de du kan testa genom Virtuell Prova-På. Vi har över 5,000 par glasögon och 6,000 par solglasögon som är bara ett klick iväg från att dyka upp på din selfie.

 

Under den rådande pandemin har det blivit än svårare att kunna testa ett stort urval av bågar. Virtuell Prova-På eliminerar dessutom stressen av att bestämma sig där och då på plats för vad du vill köpa, du sparar tiden på att ta dig till och från butiken samt de högre priserna som du ofta hittar i lokala butiker. Det är verkligen det optimala sättet att prova glasögon innan du köper!

 

Optiskt Centrum - Online Barn Optiker

Om du har fler frågor kring ditt köp av barnglasögon så erbjuder vi utöver alla råd här ovan, tillgång till certifierade optiker dygnet runt. För att komma i kontakt med våra optiker online gå till ‘Fråga Vår Optiker’ på förstasidan av Optiskt Centrum. Våra optiker står alltid redo för att svara på alla frågor du kan tänkas ha kring köpet av ditt barns nya glasögon. Utforska gärna sidan och läs alla våra artiklar med information om alltifrån att välja rätt glas till vanliga ögonåkommor

 

För fler frågor kring hur det går till att köpa glasögon för ditt barn: leverans, betalning, garanti, returer och hur du lägger till ditt recept, gå till vår FAQ eller kontakta vår kundtjänst direkt här.