Home/Glasögon/Polo Ralph Lauren
Grid banner
Filtrera & Sortera

Polo Ralph Lauren® Glasögon

235
1-59 av 235 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Polo Ralph Lauren
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
46 mm58 mm
Pris
642 kr2005 kr

Polo Ralph Lauren® Glasögon

Ralph Lauren är från Bronx, NY, född under namnet Ralph Rueben Lifshitz. När han var 16 år ändrade hans storebror båda deras efternamn till Lauren efter att ha blivit retade med originalnamnet. Ralph studerade business, tjänstgjorde i armén och började sedan arbeta som säljare hos Brooks Brothers. 1967 var året som han började sin egna resa när han såg ett hål i marknaden för män hos de stiliga, moderna kunderna han arbetat med - slipsar. Han använde tygspill för att göra sina slipsar, under namnet Polo. Med ett lång startade Ralph Polo Fashions 1968 och märket började synas i många varuhus, inkluderande Bloomingdales i New York City. Efter slipsarna, skapade han en kollektion av herrkläder.


Ralph valde initialt namnet Polo eftersom sporten för honom representerade elitklassen och han ville rikta sig mot en premium marknad med ett märke av klassisk känsla. Han riktade sig till college elever som var preppy, och det har följt med än idag. Den ikoniska polo spelar loggan skapades som ett motiv 1971 och den välkända polotröjan släpptes 1972. Det var dock inte Ralph Lauren som först designade polotröjan, utan det var Rene Lacoste redan 1927. De kommande decennierna utvecklades märket med både mer herrkläder och också introducerades damkläder med allt från sportkläder till parfymer. När Ralph Lauren var den första officiella designern för en Wimbledon deltagares outfit 2006 så designades loggan om till nallebjörnen. Ralph Lauren polo bear var en gåva som Ralph tidigare fått som bar en kofta i western stil och som också inspirerade till den första jumper kollektion 1991. Ordet “Polo” togs bort från Ralph Lauren namnet för att det gav för starkt sammanband till polotröjan och för att skilja sig från den generiska herrstilen. Nu så är Polo Ralph Lauren bara en del av Ralph Laurens kollektioner.


Är du som jag en älskare av film och serier? I så fall kanske du inte har missat att han var med i TV-serien Friends när Rachel jobbade för märket och han syntes i hissen vid två tillfällen. Och du kanske också då har koll på att han designade kläderna för Robert Redfords karaktär i The Great Gatsby 1974, vilket var ett av hans stora break.


Glasögon Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren representerar Ralph Laurens ikoniska status som en designer känd över hela världen och återspeglar en berömd vision om klassisk men ändå livlig amerikansk stil för män och kvinnor. Tidlös och äkta, Polo Ralph Lauren är den bestående symbolen för en modern amerikansk livsstil: lätt, energisk, ung och cool. Ralph Lauren har även gjort ett stort avtryck på modevärlden med sina kollektioner av glasögon för män och kvinnor. Idag sträcker sig hans signaturteman - Hollywood-romantik, stad-och-landarv, kosmopolitisk stadschick och art deco-glamour - in i Ralph Laurens glasögonvärld. Med elegant modernitet och klassiska proportioner är varje par ett levande uttryck för designerns eleganta, sofistikerade stil. Varje Ralph Lauren-ram anses vara ett mästerverk. De är gjorda av avancerade material med toppmodern teknik för att förse världen med hållbara men moderiktiga ramar. Märket har verkligen vad som krävs för att förse världen med robusta och snygga ramar. Glöm inte att också kolla in Polo Ralph Lauren solglasögon!


Polo Ralph Lauren Glasögon Herr

Polo Ralph Lauren glasögon för män är en eklektisk blandning av ramar, linser och färger som passar perfekt till din unika stil. Jeans, t-shirts, kostym - förvandla alla kläder med rätt par glasögon. Använd rektangulära eller fyrkantiga glasögon för ett tidlöst utseende, eller gå för ett retro utseende med ett par pilot ramar eller runda glasögon. Hos SmartBuyGlasses är de mesta populära ramarna från PoloRalphLauren PH2083. Dessa ovala ramar i acetate speglar Polo Ralph Laurens märke som preppy och stilren med moderna inslag. Med dessa ramar kommer du se väldigt stilren ut och de passar till alla dina outfits. Den moderna färgen Havana Striped är den mest eftersökta för den här ramen, men du kan även välja blank svart, blank mörk havana, blandning med svart och havana eller en transparent blå. Är du ute efter en mer klassisk fyrkantig ram men i moderna färger ska du kolla in ramen PH2155. Kommer i en helklar transparent ram, eller blank dark havana. Eller om du är ute efter en väldigt diskret look så finns dom i matt svart också. Färgerna kommer liva upp vilken kontorsoutfit som helst och jobbar du mycket framför en datorskärm lägg till blåljusfilter till dina glas! Funkar oavsett om du har med eller utan styrka. Är du ute efter en mer sportig look så är PH2211 det perfekt paret! På dessa bågar händer lite mer där färgerna får ta plats. Ramen har en väldigt traditionell fyrkantig form men färgerna får dom mer lekfulla och den snygga logodetaljen med polohästen och de snedskurna ränderna i skalmen ger en förhöjd lyxkänsla. Den mest populära färgkombinationen är den klassiska kombinationen av blå/röd/vit, men kommer även i kombinationerna havana/transparent gul, svart/röd och havana/transparent blå.


Polo Ralph Lauren Glasögon Dam

Upptäck de senaste trenderna inom glasögon med Polo Ralph Lauren dam kollektionen. Kombinera en cat-eye ram med en tygväska för ett elegant utseende, eller skapa en elegant outfit med ett par runda glasögon och en tidlös trenchcoat. Välj mellan olika färger och ramar för att hitta de paret som bäst kompletterar din personlighet. Tillsammans med unisex ramarna PH2083 (som nämts ovan), är ett annat par unisex ramar, PH2065, ett av de mest populära valen hos SmartBuyGlasses. En väldigt diskret liten rektangulär ram gjord av acetat. Även färgerna är diskreta där du kan välja mellan svarta, mattsvarta eller bruna. Perfekta för dig som inte vill att paret ska dra för mycket uppmärksamhet. Om du däremot tvärtom vill ha ett par som talar mer för sig själva rekommenderar vi de populära PH2083 ramarna. En oval acetat ram som passar såväl på arbetet som i vardagen. Den honungsgula färgen är diskret men talande, en riktigt härlig sommarfärg. Finns även lite höstigare färger om det passar en bättre, randig grå, populära tortoise och randig brun. De mönstrade ramarna ger verkligen ett snyggt djup i färgen och ramen. En annan lite mer lekfull ram är PH2170. Färgen är en snygg kall transparent denimblå som matchas upp av de platta silvriga skalmarna som sedan avslutas med den blåa färgen igen. Ramen är väldigt traditionell, som oftast när du scrollar bland Polo Ralph Lauren ramar, en fyrkantig ram. En väldigt elegant ram som kommer liva upp dina outfits och får dig känna dig stilren men samtidigt modern och lekfull.


Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsforms guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ettVirtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!


Alla Polo Ralph Lauren glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock.


Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar med Klarna .