Grid banner
Filtrera & Sortera

Oakley® Glasögon

563
1-59 av 563 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Oakley
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
518 kr3438 kr

Oakley® Glasögon

Glasögon Oakley

Oakley glasögon kännetecknas av glasögon skapade med hög prestanda som ger dig både stil och hållbarhet. Oakley glasögon är kända för deras bekvämlighet och kvalitet. Dom har innovativa glasögonramar med stabila skalmar som sitter tajt runt ditt huvud. Glasen är byggt med toppmodern teknik och du kan självklart lägga till valfria enkelslipade, dubbelslipade, multifokala eller progressiva glas som tillval till ett lågt pris. Är du framför en skärm till stora delar av dagen kan du även lägga till ett blåljusfilter för ett extra skydd för dina ögon. Hos SmartBuyGlasses hittar du de mest populära ramarna:


OX8156 HOLBROOK

Holbrook är en av de populäraste kollektionerna från Holbrook. OX8156 är en väldigt klassiskt fyrkantig ram som passar alla dagar i veckan. Kommer i en klassisk satin svart färg eller så kan du gå på mer moderna färger som matt tortoise, klartransparenta, transparent röda eller en svart/klar fade.


OX8080 CROSSLINK ZERO

Ett sportigare intryck hittar du i dessa ramar. En plastram i en rektangulär form som kommer i asian fit storlek. Välj mellan färgerna satin grey smoke, polished black, matt black och polished grey shadow.


OX8039 CHAMFER

En annan traditionell rektangulär svart ram som passar till alla tillfällen. Detta paret är smalare än Holbrook kollektionen. Perfekta till kontoret med deras bekväma raka skalmar och lägg till ett blåljusfilter så är dem det ultimata paret.


Märket är mest kända för deras solglasögon. Deras ikoniska Oakley solglasögon har skapat en ny upplevelse för sportglasögon. Deras progressiva solglasögon ger dig också möjligheten att utmärka dig utan att kompromissa varken dina glasögons vision eller prestanda. Och genom att använda banbrytande patenterad teknik har företaget omdefinierat sportens solglasögon för alltid. Hos oss hittar du, förutom glasögon med styrka och solglasögon, även cykelglasögon och skidglasögon. .


Med SmartBuyGlasses är det inte nödvändigt att hitta en fysisk butik då vi är stolta återförsäljare av Oakley Sverige, handla din favoritmodell av Oakley glasögon med styrka online där vi erbjuder en prisgaranti, en 24 månaders garanti och GRATIS frakt. Acceptera aldrig det näst bästa.