Home/Glasögon/Michael Kors
Grid banner
Filtrera & Sortera

Michael Kors Glasögon

242
1-59 av 242 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Michael Kors
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
49 mm57 mm
Pris
903 kr2269 kr

Michael Kors Glasögon

Michael Kors blev grundat 1981, och har redan på denna korta tid hunnit till att bli ett världsledande modemärke! Michael kors är känt världen över för den sofistikerade stilen och deras snygga väskor, smycken, klockor och skor som allt kommer i en lyxig förpackning. Det självbetitlade varumärket finns representerat i alla viktiga modestäder, det vill säga Paris, Milano, London, New York med flera. Michael Kors har sedan länge designat handväskor som blivit populära runt om i världen, men även deras glasögon har blivit väldigt omtalade. Deras glasögon var lanserat av Luxottica 2015. Michael Kors glasögon är glamorösa och enkelt sofistikerade för att ge dig en tidlös, chic stil. Michael Kors glasögon är tillverkade med omtanke och kvalitet, och omfattar former med en modern sportig look som ger bäraren en välpolerad stil. Med dessa högkvalitativa bågar är du alltid redo för röda mattan. Med ett par glasögon från Michael Kors så kommer du aldrig att gå ur stil. Michael Kors glasögon skryter med detaljerade dekorationer, vilket gör dom till dom perfekta bågarna för dig som verkligen vill göra ett statement. Varje par av Michael Kors ramar är gjorda av material med hög kvalititet för hållbarhet och funktion.


Kollektionen från Michael Kors består av glasögonramar för män och kvinnor, och erbjuder ett brett utbud av färger som svart, violett, tortoise, brun, oliv och Michael Kors rosa guldglasögon. Varumärkets mest framträdande design är de klassiska Michael Kors cat eye glasögonen och de stora glasögonen. Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones och Michelle Obama är några stora namn som har använt ett par från denna enastående glasögonkollektion. Lägg till lite lyx i ditt utseende med ett par Michael Kors-glasögon och bli inspirerad av de senaste trenderna och de mest populära stilarna..


Michael Kors glasögon är enkla men eleganta och misslyckas aldrig med att leverera en oklanderlig känsla av stil. Michael Kors ramar är gjorda av högkvalitativa material inklusive plast och metall för hållbarhet och funktionalitet. Den metalliska touchen och guldmärket ger glasögonen en touch av lyx. Michael Kors glasögon rose är en av de mest populära färgerna för dam i Michael kors kollektion. Michael Kors glasögon pilot är ett annat populärt alternativ för herr kollektionen, pilot ramarna är en klassisk ram som aldrig går ur stilen och du kan vara säker på att hitta ett par snygga från Micheal Kors! Glöm heller inte att kolla in Michael Kors solglasögon så du är skyddad även när du är utomhus på äventyr!


Michael Kors Glasögon Dam

Kollektionen för Michael Kors dam skapar ett stort ha-begär. Är du ute efter vardagslyx som inger american-chic och andas jetset-liv så är det märket för dig. De här bågarna bärs av den modemedvetna kvinnan och bringar fram en känsla av sensualitet som är både ledig och elegant. Michael Kors glasögon fångar på bästa sätt glamour, modernitet och ikonisk design i en och samma produkt. Är du ute efter en subtil feminin look så är Michael Kors rosa glasögon ett utmärkt val.


MK4067U SANTA CLARA

Transparenta glasögon har blivit väldigt trendigt så att dessa transparenta bågar är kundfavoriten i vårt Michael Kors sortiment gör ingen förvånad. Kommer i fyra moderna färger; helt transparenta, transparent blåa men också svarta och tortoise som inte är transparenta. Skalmarna pryds av snygga guldiga MK detaljer som bidrar till en extra lyxig känsla. Dom kommer i en oval form och ramarna är gjorda i plast.


MK3030 BUENA VISTA

De här paret glasögon andas lyx. Smala ramar gjorda i metall. Kommer i den populära färgen från Michael Kors shiny rose gold, men du kan också välja shiny light gold eller lila. Ramformen är cat-eye och ger den extra slutliga detaljen som får dom att vara väldigt eleganta. Du ser en tidlös, chic stil i dom här bågarna och du kommer imponera på kontoret så väl i nattlivet med dom här glasögonen.


MK4030 VIVIANNA II

Tortoise är en väldigt modern färg just nu. Du kan hitta det i dom här klasiskt rektangulära bågarna. Ramarna kommer även i färgerna pink tortoise, svarta, navy blue och transparenta – alla väldigt moderna färgen. Perfekta för vardagslivet och adderar extra trendighet med de olika färgerna som gör den extra touchen.


Glasögon Michael Kors Herr

Se smart och stilren ut med ett par av Michael Kors glasögonkollektion för herrar. Glasögonen är tillverkade i material av hög kvalitet med vackra texturer och är gjorda med inspiration från 60- och 70-talet. De andas amerikansk lyx med en kompletterande stil av elegans, sexighet och sofistikation. Det lyxiga kombineras med deras konstfulla texturer, material och egna detaljer..


MK4068 ACAPULCO

Dessa oversized glasögon är glamorösa och har en jet-set look. Bäraren får en välpolerad stil samtidigt som han gör ett statement med de här ramarna. Välj svarta för en mer stilren look eller gå för pink tortoise om du vill ha ett par statement glasögon som talar för sig själva. Glasögonen har en lyxig känsla som avslutas med gulddetaljer på skalmarna.


MK4058 CARACAS

De här bågarna passar perfekt med sin transparent clear injected färg. Väldigt moderna, som man ser många glasögon i Michael Kors kollektion här hos SmartBuyGlasses, som får den klassiska Michael Kors lyxkänslan med snygga avslutande gulddetaljer. Är transparenta inte färgen för dig kan du också välja svarta, dark brown, transparent burgundy, dark brandy red och navy blue. Många färger att välja på för att du ska hitta just det som känns rätt för dig, om du vill ha en mer klassisk diskret look eller om du vill ha ett par glasögon som ger mer av ett statement.


MK4054 CAPTIVA

Det här paret glasögon blandar det gamla med det nya och får fram en riktigt sofistikerad look. Plastramar med metallskalmar och vid näsbryggan. Med näskuddar som håller glasögonen på plats. Dom är diskreta men stilrena och MK emblemet på skalmarna ger den lilla extra detaljen. Välj mellan svarta, klara transparenta, milky brown och tortoise. Bågarna kommer med antingen guld eller silver skalmar. De transparenta paret med gulddetaljer är både kundernas och personalens favorit bland valen!


Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsforms guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ettVirtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!


Alla Michael Kors glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock.


Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar medKlarna .