Home/Glasögon/Marc Jacobs
Grid banner
Filtrera & Sortera

Marc Jacobs Glasögon

810
1-59 av 810 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Marc Jacobs
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
46 mm60 mm
Pris
645 kr4056 kr

Marc Jacobs Glasögon

Marc Jacobs är ett ikoniskt amerikanskt modedesignermärke som lanserades 1986. Sedan dess har varumärket blivit världskänt för sin unika blandning av klassisk stil och modern känsla. Glasögonkollektionen hyllar denna estetik med ett brett utbud av fashionabla bågar gjorda av högkvalitativa material.

 

SmartBuyGlasses har en stor del av Marc Jacobs glasögon; oavsett om du letar efter ett par överdimensionerade pilot eller klassiska cat-eye bågar, kommer du säkert att hitta något som passar din stil och smak. Marc Jacobs-bågar finns i olika färger, så att du kan hitta den perfekta nyansen som matchar din look. Varje båge har subtila detaljer som lyxiga accenter och intrikata detaljer för att lyfta din look.

 

Förutom att ha en klassisk, tidlös stil är linserna och bågarna i Marc Jacobs glasögon mycket hållbara och mycket bekväma. Bågarna är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål eller acetat för maximal styrka, hållbarhet och flexibilitet. Alla stilar medföljer justerbara näskuddar för extra komfort och en extra säker passform. Med dessa funktioner kombinerade kan du vara säker på att dina Marc Jacobs glasögonbågar håller länge efter att de senaste modetrenderna har försvunnit.

 

Vem tillverkar Marc Jacobs glasögon?

Marc Jacobs glasögon är designade och tillverkade av Safilo, en av världens ledande tillverkare av designerglasögon. Safilo grundades 1934 och har över 80 års erfarenhet av att designa och tillverka solglasögon, glasögon och sportglasögon för några av de mest kända märkena på planeten. Genom sitt samarbete med Marc Jacobs skapar Safilo moderna, snygga och hållbara bågar.


Shopping för Marc Jacobs receptbelagda glasögon online är superenkelt! Allt du behöver göra är att välja dina favoritbågar och välja linser baserat på ditt recept: enkelslipade, progressiva eller Transitions®. Följande steg kräver att du lägger till receptet, och det är allt. Dina glasögon levereras till din dörr inom några dagar.