Home/Glasögon/Jimmy Choo
Grid banner
Filtrera & Sortera

Jimmy Choo Glasögon

301
1-59 av 301 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Jimmy Choo
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
759 kr4017 kr

Jimmy Choo Glasögon

Ett par Jimmy Choo glasögon är ett bra sätt att uppgradera din look. Jimmy Choo är ett relativt ungt varumärke som går tillbaka till 1996. Det satte snabbt sin prägel på modescenen och blev snabbt en av de mest eftertraktade märkena som finns. Jimmy Choo skor är vad märket blev mest känt för, men deras glasögon förtjänar lika mycket beröm!

 

2007 kom de första Jimmy Choo glasögonbågar ut på marknaden. Inspirerad av den unika kreativiteten och energin i stadslivet ser Jimmy Choo bortom konventionella modetrender. Varje par är noggrant utformade för att fånga essensen av eklektiskt stadsliv och modern gatustil.

 

Är Jimmy Choo ett exklusivt varumärke?

Ja, Jimmy Choo är en lyx varumärke. Lyxsektorn tenderar att domineras av modehus med en lång och rik historia. Att Jimmy Choo lyckades etablera sig så snabbt bland de många historiska namnen i branschen är en indikator på dess kvalitet.

 

Jimmy Choo har många uppmärksammade beundrare, den typen av kundkrets som är väl vana vid toppklassiga produkter. Både prinsessor och filmstjärnor delar smaken för Jimmy Choo, vilket ytterligare visar varumärkets meriter i lyxvärlden.

 

Vem tillverkar Jimmy Choo-glasögon?

Jimmy Choo glasögonbågar är tillverkade av högkvalitativa material som acetat med hjälp av den senaste tekniken. Tillverkningsprocessen hanteras av italienska glasögonexperter Safilo, ett av de ledande namnen i branschen. Safilos decenniers erfarenhet av att arbeta med toppmärken säkerställer att alla Jimmy Choo-glasögon är av överlägsen kvalitet.

 

Kvinnors samling av Jimmy Choo glasögon framhäver femininitet, synlig i proportionerna och krökningen av deras många oversized stilar och cat-eye bågar. Bleka färger används med god effekt, och tortoise tryck appliceras på innovativa sätt på många modeller av Jimmy Choo-glasögon.

 

Hos SmartBuyGlasses Canada hittar du de perfekta bågarna i vårt stora urval av Jimmy Choo-glasögon online. Vårt Virtuella prova-på verktyg låter dig prova olika stilar för att hitta ett par som passar ditt utseende, från bekvämligheten av ditt hem! Dina synbehov kommer först, så vi erbjuder chansen att anpassa dina linser och lägg till de funktioner som är viktigast för dig. Bläddra igenom hela vårt utbud av Jimmy Choo glasögon och solglasögon nu!