Home/Glasögon/Dolce & Gabbana
Grid banner
Filtrera & Sortera

Dolce & Gabbana® Glasögon

344
1-59 av 344 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Dolce & Gabbana
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
48 mm57 mm
Pris
1023 kr3501 kr

Dolce & Gabbana® Glasögon

Dolce & Gabbana är ett märke som andas mode. Efter att ha arbetat som design assistenter under en kort period, grundade Domenico Dolce, som har arbetar sen barnsålder för hans familjs lilla modeföretag, och Stefano Gabbana, som studerat grafik och design, deras gemensamma märke Dolce & Gabbana. Deras första runway show var i Milan 1985. Deras första kollektion släpptes 1986 och hette “Real Women” och var följt av kollektioner av stickat, strandkläder och underkläder. Ready-to-wear började dom producera 1988 och två år senare kom första herrkollektionen. -94 lanserade dom D&G labels som var inspirerad av en mer ungdomlig streetlook. Företaget lanserade också en rad olika parfymer och till slut även Dolce & Gabbana glasögon. 

Dolce och Gabbana betraktas som uppfinnare av en medelhavsstil som hämtar sin inspiration från Sicilien och kvinnorna i en italiensk realism - sensuell och stram. Dolce & Gabbanas medelhavsstil är inte en stel ram som de följer utan en mall för en fiktiv värld genom vilken de hämtar inspiration. De är inte ute efter ett retroutseende; dock vänder sig Dolce & Gabbana till det förflutna för innovation. Vändpunkten i deras internationella framgång började med deras vänskap med Madonna. Popstjärnan beställde från deras New York-showroom en guêpière (korsett) gjord av ädelstenar och en jacka att bära i Cannes för att lansera sin film Truth or Dare: In Bed with Madonna av Alek Keshishian (1990). Madonna deltog i D&G-festen 1992 och på den vägen presenterades deras vänskap. Kort därefter bad sångaren dem att designa de femtonhundra kostymerna för sin "Girlie Show" -turné från 1993. 

Glasögon Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana skapade en ny stil som uttryckte elegansen i den italienska kulturen. Det här lyxmärket är specialiserat på tillbehör, eftersom de värdesätter de mindre detaljerna och uppmuntrar unika modeuttalanden. Dolce & Gabbana glasögon är innovativa och designen påverkas starkt av dess medelhavsursprung. Om du vill köpa några Dolce & Gabbana glasögon på nätet så har du kommit till rätt ställe för att hitta ett unikt och lyxigt par Dolce & Gabbana bågar. Oavsett om du letar efter ett par Dolce & Gabana glasögon för män eller kvinnor, erbjuder vi hos SmartBuyGlasses ett brett utbud av Dolce & Gabbana solglasögon och glasögon som du kan köpa online, tillsammans med gratis glas!

Oavsett vilket utseende du önskar, är du garanterad att hitta ett par D&G-glasögon som fungerar för din smak. Alla Dolce & Gabbana glasögon är kända för att ha en viss standard för sofistikering och klass som inte kan toppas, så även om du vill ha ett mer vågat utseende kan du vara säker på att du behåller den standarden själv med din nya stil. Låt oss säga att du är intresserad av ett par cat eye Dolce & Gabbana ramar för deras unika lekfullhet, men vill också att dessa D & G glasögon ska vara praktiska vid flera tillfällen, så kommer du hitta en kombo som funkar för dig från det här märket. SmartBuyGlasses-kollektionen av Dolce & Gabbana-glasögon garanterar alla samma stil som varumärket är känt för, oavsett vilken färg eller form du väljer att köra på.

Dolce & Gabbana Dam

Dolce & Gabbana-kvinnan är opartisk och fräck, men rädd för Gud och hängiven till kyrka och familj, en attityd som är typisk för södra italiens katolicism. En kvinna som samtidigt avslöjar och döljer korsetter, spetsar, underkläder och slöjor, och som är störande i sin kraftiga sensualitet - en provocerande kvinna stolt över sin kropp. Dolce och Gabbana glasögon är framtiden för kvinnors glasögon, och med SmartBuyGlasses bästa prisgaranti kan du få utseendet idag! Här kan du läsa om tre kundfavoriter från Dolce & Gabbanas damkollektion hos SmartBuyGlasses: 

DG5025

Dessa klara bågar är väldigt lyxiga i sin struktur. Som många Dolce & Gabbana bågar ser dessa ut som ett konstverk. Strukturen inger en känsla av en kristall och den transparenta färger addera bara till känslan. Den extra lyxen kommer från de guldiga skalmarna. Bågarna är en cat eye form och är gjorda av plast vilket gör dom lätta att bära. Ramen kommer också i en väldig snygg transparent rosa. 

DG5032

Dessa eleganta bågar är snygga i all sin enkelhet. De små gulddetaljerna ger glasögonen det lilla extra som inger en lyxig och sofistikerad look. Dessa är ett par diskretare cat eye ramar som inger lite mer av en oversized oval look. Är du inte ut efter ett par svarta ramar finns det en del andra färger att välja mellan: Bordeaux Burgundy, Havana, Crystal Clear, Transparent Pink, Opal Blue. Det stora färgutbudet gör det enkelt för dig att hitta det som passar din stil bäst, en mer traditionell färg eller ett modernare val.

DG5051

Dom här bågarna är som ett konstverk och helt unika. Det är en cat eye form och ramen är gjord i plast. Otroligt charmiga och feminina och det krävs ett visst självförtroende för att kunna bära upp dessa ramar. Hörnen på dessa bågar är som en stuckatur som inger en känsla av lyx. Den populäraste, och mest nedtonade, färgen är den transparenta gråa med gulddetaljer. Men den ena färgen efter den andra överträffar varandra. Du kan också välja kombinationen transparent röd/guld och en helt klar transparent färg med guld. 

Dolce & Gabbana Herr

Dolce & Gabbana-glasögon är innovativa. Varumärket är känt för att specialisera sig på lyxvaror och har mer formella och tidlösa ramar och svarar på långsiktiga trender såväl som säsongsförändringar. Dolce & Gabbana har ett brett utbud av läsglasögon och korrigerande glasögon att välja bland. Dolce & Gabbana glasögon kombinerar sofistikerad design med högkvalitativa material för mode, komfort och hållbarhet. D&G-glasögonen finns i olika stilar, färger och former för ett obegränsat urval av fashionabla ramar. Här kan du läsa om tre kundfavoriter från Dolce & Gabbanas herrkollektion hos SmartBuyGlasses: 

DG5044

De här rektangulära bågarna passar dig med en rund ansiktsform. En väldigt traditionell båge som passar till alla dina outfits och till både kontoret och din fritid. Perfekta att använda som läsglasögon eller terminalglasögon, lägg då bara enkelt till den styrkan som passar dig och ett blåsljusfilter under utcheckningen. Passar dig som inte vill att glasögonen ska dra så mycket uppmärksamhet. Finns att välja på svarta, matt gråa och matt blåa.

DG5031

Dessa bågar är av en lite modernare karaktär. Transparent är väldigt inne just nu. Välj mellan klara eller gråa transparent, eller om transperent inte är din grej välj mella matt havana och matt svart. En oval ram som inger en lite mer hipster känsla. Passar som ett par vardagsbrillor och att de är gjorda av plast ger en lätthet att ha dem på sig.

DG1328

Detta paret har en mer retro känsla till sig men en hög lyxighet. Det här fyrkantiga ramarna gjorda av metall talar för sig själv och passar dig med en rund ansiktsform och med ett högt självförtroende. Ramarna drar till sig uppmärksamhet och med all rätt - vi förstår att bågarna är favoriter bland er! Välj bland glansig guld, glansig mörkgrå, glansig brons och dark havana.

Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsform guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ett Virtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!

Alla Dolce & Gabbana glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock. 

Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar med Klarna.