Home/Glasögon/Calvin Klein
Grid banner
Filtrera & Sortera

Calvin Klein Glasögon

527
1-59 av 527 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Calvin Klein
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm57 mm
Pris
525 kr3679 kr

Calvin Klein Glasögon

Calvin Klein glasögon återspeglar samma inneboende designprinciper som har gjort CK-jeans och underkläder till en så stor framgång. Enkelhet och en diskret look är varumärkets kärna, och dessa två egenskaper är direkt synliga när du bläddrar i den breda samlingen av Calvin Klein glasögon.

 

Calvin Klein grundade sitt eponyma varumärke 1968 och började tillverka damrockar och klänningar. Varumärket Calvin Klein har varit en stapelvara i denimindustrin sedan 1970-talet och revolutionerade den manliga underklädesmarknaden på 80- och 90-talen. CK-logotypen har länge varit en markör för stil och premiumkvalitet.

 

Calvin Klein har många undervarumärken som vänder sig till olika sektorer av modemarknaden. Calvin Klein-glasögon faller alla under samma paraply, men det finns hundratals olika alternativ, med något för alla tänkbara smaker. Runda eller fyrkantiga, browline eller fjäril, oavsett dina preferenser, finns det ett par Calvin Klein-glasögon för dig!

 

Varje CK glasögonbåge är gjord av de finaste materialen och stilfullt utformad för att säkerställa en moderiktig, hållbar och bekväm produkt. Metall Calvin Klein-bågar är kanske den version som mest minns märkets signaturstil.

 

Calvin Klein glasögon

Calvin Kleins glasögonkollektion har glasögon för både män och kvinnor. Deras estetiska tilltal är det som drar många till CK-glasögon, men de har också mycket att erbjuda när det gäller funktionalitet. Välja blåljusblockerande linser för att minska de negativa effekterna av förlängd skärmtid, eller Transitions® linser för maximal komfort i både starkt och svagt ljus.

 

Gillar du utseendet på ett par Calvin Klein-glasögon men är inte säker på om de skulle passa dig? Ta reda på det säkert med vår snabba och lättanvända Virtuell prova-på verktyg! När du sedan har bestämt dig för det perfekta paret, utnyttja vår gratis frakt och få dem skickade direkt till din dörr.